Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Okky Fedorov

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: UTC+01:00
4. Prosjek online po danu: 6+
5. Vaš Discord: squicyx
6. Vaše ingame ime: Okky Choppa
7. Vaš ID: 66607

Dodatne informacije

1. Lider za:

NG (National Guard)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1
Bio sam u Vojsci dugo vremena i skoro celo vreme sam držao poziciju HC-a. Vodio sam akcije, pomagao kolegama, držao obuke i znam kako sve funkcioniše. Smatram da sam dovoljno iskusan i upućen da vodim Vojsku na pravi način. Takođe, oko sebe imam spremne i proverene ljude u koje imam puno poverenja i koji bi pomogli da Vojska bude jaka, aktivna i ugledna organizacija.

2.2
Želim da sa novim regrutima prolazim sve stvari temeljno i polako. Do sada su mnogi lideri radili obuke površno i zato novi pripadnici NG-a ne znaju šta treba da rade. Ako postanem lider, potrudiću se da svaki regrut tačno zna svoje zaduženje, pravila i kako da se ponaša.

2.3
Mislim da mogu da budem odličan lider i da dignem Vojsku na veći RP nivo nego što je do sada bila. Hoću da napravim organizaciju koja će imati disciplinu, red i dobru atmosferu, ali i da svima bude svima zanimljivo da igraju i uče.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1
Promeniću način na koji se obučavaju regruti. Trenutno se mnogima objasne samo osnovne stvari, a posle ne znaju šta rade. Ja bih organizovao temeljne obuke gde bi novi članovi naučili sve što im treba od pravila, ponašanja u akcijama, do patrola i zadataka u bazi.

3.2
Planiram da pojačam aktivnost vojnih patrola i vojne policije. Želim da uvek imamo ljude na terenu koji proveravaju da li su članovi na svojim smenama i da patroliramo po gradu kako bismo pomagali kolegama i čuvali red. Već imam spreman tim ljudi za ove zadatke.

3.3
Sprečiću korupciju i krađu opreme unutar organizacije. Želim da svi članovi znaju da mogu da veruju jedni drugima, jer samo tako Vojska može da funkcioniše kako treba.

3.4
Organizovaću više RP događaja i zajedničkih akcija sa drugim državnim organizacijama kao što su LSPD, FIB i GOV. To će doneti bolji RP, veći ugled za Vojsku i naravno više zabave samoj organizaciji tj njenim zaposlenicima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom