Sve u POV-u.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ajde nemoj da lupetas cepamo vas pa se samo zalis obiris gta nisi za ovo zabole me iskreno pocepali smo vas i cepamo vas svako vece samo se zalite i kukate jer nemate pojma mi smo ubili vase i vi ste magicno dosli znaci krsite MG i plus se vidi da smo im brojali tako da ste vi namenski dosli vi ste prekrsili FEAR RP jer ste izasli iz vozila gde stoje naoruzani ljudi jaoooj pa za ovo cete vi da dobije kaznu .Kada mi dolazimo, ja ne vidim da tu stoji vas 4, osim toga, osim toga ja ni ne mogu da razlikujem da li je vas 4 iz state org, obzirom da vi namenski vozite vozila koja su slična kao što ima state. Igrač 41777 je sedeo u kolima i čim smo došli odmah je počeo pucati. Da ne govorim o tome koliko je ljudi potrebno da bi se zaustavilo vozilo u kome sede dve osobe. Tu pravite FailRp.
1 čovek u vozilu, 2 auta sa po 2 čoveka,
2 čoveka u vozilu 2 auta sa po npr 3 čoveka
Vas je bilo 4ca u 3 auta... Pametnom dosta.
Na mom snimku se vidi da smo nas dvojica u kolima i pričamo putem radia, gde nas navodi kolega da dodjemo jer mu je potrebna pomoc. Znači ni M od MG-a... Na mom snimku se ne vidi niti čuje da je iko brojao... Ali lik koji sedi u kolima nije brojao sigurno.ajde nemoj da lupetas cepamo vas pa se samo zalis obiris gta nisi za ovo zabole me iskreno pocepali smo vas i cepamo vas svako vece samo se zalite i kukate jer nemate pojma mi smo ubili vase i vi ste magicno dosli znaci krsite MG i plus se vidi da smo im brojali tako da ste vi namenski dosli vi ste prekrsili FEAR RP jer ste izasli iz vozila gde stoje naoruzani ljudi jaoooj pa za ovo cete vi da dobije kaznu .
ovo sto lupetas gore neko ti rekao i slagao te a ti si sam dosao kod nas kako je vas 3 dosla na nas 5 opet fear RP nemoj da kacis vidi se da je brojano ostavi adminu da odluci pa se zali posle kao sto umes... NEMATE POJMAA
Vas covek se slupao u drvo ako ne vidis .. moj video je dokaz da smo brojali i pocepali vase i posle vas
Bolje bi ti bilo nemoj samo da se cackas, te vodim na branuu da skaces...