Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54614
Players nickname
Laske Kokilic
Administrators nickname
Nemanja Zajcev
Date
Aug 31, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

Laskee

Player
Player
Pozdrav Administracijo, Naime korumpirani Nemanja Zajcev me je banovao na 7 dana iz nepoznatog razloga. Svadjali smo se sa njim na njegovom Twink-u ali on nemoze nas tako da kaznjava kako mu se cefne. Ne znam sta sam rekao mozda samo debil/debilaner nisam nista prekrsio 7 dana je jako puno. Zamolio bih ako nije problem da se kazna skine jer zaista nista nsiam uradio. Hvala unapred...

Laskee

Player
Player
Pozdrav opet, dobio sam odgovor Nemanje Zajceva i ban od 7 dana za sta mislim da je malo previse. Evo sc ovde ali mislim da je 7 dana puno a i ne secam se ako sam to prekrsio. Zelim ako je moguce da se kazna smanji bar na 3 dana ako nemoze mute. Hvala unapred.

Laskee

Player
Player
Takodje dobio sam screenshot Nemanje Zajceva gde jesam rekao, dokazao je ali sam mu rekao "pa difgao sam te mentalac" u smislu digao sam te budalo. Takodje evo screenshot . Ne zelim da budem banovan 7 dana zbog jedne recenice.

Laskee

Player
Player
Administrator takodje ima pik verovatno me zato target speca i radi te stvari jer sam ga okacio na twinku za FearRP.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom