Treba mi pov kako me igrac ubio
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Moze redux brate add me na discord ramziiuTreba mi pov kako me igrac ubio
30eMoze redux brate add me na discord ramziiu
Ajde kideksu nisi pitan nizasta ti jer si mali debil koj cituje
ko bre cituje mater ti jebem u picku debeluAjde kideksu nisi pitan nizasta ti jer si mali debil koj cituje
isssss šefe nisam te prepoznoAjde kideksu nisi pitan nizasta ti jer si mali debil koj cituje
Ti mamu ti jebem u picku smrdljivu juce si dobio ban za rage cheats mamu ti glupu jebemko bre cituje mater ti jebem u picku debelu
sve ti jebem debelo juce sam blacklistan a ban za cheats sam dobio jos pre 2 nedelje kad mi je neko upao na acc debeljko smrdljiviTi mamu ti jebem u picku smrdljivu juce si dobio ban za rage cheats mamu ti glupu jebem
Hahahahhaahhahahahaah kaze brat upao mu neko na nalog barem priznaj da citujes bezrukasusve ti jebem debelo juce sam blacklistan a ban za cheats sam dobio jos pre 2 nedelje kad mi je neko upao na acc debeljko smrdljivi
By the way, you can shoot through the fan, and its allowed to shot trough itcitercina