POV
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Cekaj legit ti nista nisam uradio i ovde me kacis aj razumem ovog lika al sto ja ? jos na sve to ti ovde krsis pravilo FearRPŠto pričaš ti, kako ti se da igrati nakon toliko banova za konstantno kršenje pravila?
druze lik te puca ti sklanjas pusku i ides ka njemu nisi ni pokusao da beziz nisi imao uopste straha za zivot cist FearRP radis SelfreportPrvi put čujem da se za ovo može dobiti fearrp.
Event di on treba brojati 6.15 i ti za cd ili 6.15 nebitno. Ako će mo tako ti isto ides palicom na puskudruze lik te puca ti sklanjas pusku i ides ka njemu nisi ni pokusao da beziz nisi imao uopste straha za zivot cist FearRP radis Selfreport
slucaj je vredan nije event to je IC stvar gde se racuna FearRP kao sto naprimer ne smes da ides 2v1Event di on treba brojati 6.15 i ti za cd ili 6.15 nebitno. Ako će mo tako ti isto ides palicom na pusku
Ne znam sto si tako agresivan prema meni a nista ti nisam uradio samo ti lepo kazem da si se selfreportovo jos sam ti obljasnio i zastoAjde neka, kad mi objašnjava neko ko je više bio u demorganu nego što je igrao.