By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nisi me ni pitao za snimak jer si nestao a ako ga treba dostaviti dostaviti cu ga, i sta forum worioru da nema foruma anarhija bi vladala jer bi ljudi ko vas 2 primjerka prevladavali lijepi pozdravja se izvinjavam, morao sam hitno u glavu, ne mogu sve da kontrolisem van glave , te mislim da prisustvo advokata nije presudno. naravno, jja bih ostao da te treba pustiti. svejedno se sve vidi na kamerici urketa, i ti nisi nista pokazao na svom snimku. jos jedan pozdrav forum warrioru!
imam pravo na advokata i na telefonski poziv to sta si brze bolje me htio sjebat je tvoj problem. veliki pozDruze ne znam u cemu je problem, kada sam te pitao u toku voznje koja prava hoces da iskoristis (imam POV) rekao si samo advokata.
Advokat je doneo presudu i rekao da mi je POV validan i da mogu da te hapsim za sve navedeno a on je morao hitno u glavu, i kada sam ti napisao sve kazne i stavio poternicu ti si se setio za poziv. Ne znam u cemu je problem.
Evo POV kada si rekao da hoces samo advokata!
Ako treba duzi POV imam!
smanji si audio na igrici ako oces cut ikogDruze ne znam u cemu je problem, kada sam te pitao u toku voznje koja prava hoces da iskoristis (imam POV) rekao si samo advokata.
Advokat je doneo presudu i rekao da mi je POV validan i da mogu da te hapsim za sve navedeno a on je morao hitno u glavu, i kada sam ti napisao sve kazne i stavio poternicu ti si se setio za poziv. Ne znam u cemu je problem.
Evo POV kada si rekao da hoces samo advokata!
Ako treba duzi POV imam!
nemas sta ti dostavljati snimak kad je policajac imao snimak? ne razumem. a da imas snimak rekao bi minisi me ni pitao za snimak jer si nestao a ako ga treba dostaviti dostaviti cu ga, i sta forum worioru da nema foruma anarhija bi vladala jer bi ljudi ko vas 2 primjerka prevladavali lijepi pozdrav
Jer te nije bilo care, i kako da ja znam da si ti ista pogledao od policajca, ja sam potpisao ugovor samnom trebas vidit sta je bilo, (kasnije s njim) i jesam bio sam kriv ali ti me nisi branio uopce niti si znao sta se izdesavalo. Tako da, da sam ja admin kaznio bi te za Fail RP i tvojeg kolegu policajca isto, jer je on donio odluku koju si ti trebao donjeti i nije mi dozvolio da koristim pravo telefonskog poziva. I iskreno bas me zanima pov gdije vas 2 zakljucujete sta ce bit samnomnemas sta ti dostavljati snimak kad je policajac imao snimak? ne razumem. a da si imao snimak sto mi nisi rekao?
zasto editasbrate vidis na snimku da je sve bilo validno, meni je u interesu da moje klijente sacuvam ali nisan nikako mogao. ja ti kazem ovo ti je porpala zalba, nek kazne offtopic nije mi bitno, ali da ti kazem da si forum warrior sta kacis. presudu je doneo policajac jer sam imao stvari u rl, tu nema nista cudno.