Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54577
Players nickname
Viktor Walker
Suspect ID
51817
Date of violation
Sep 3, 2025
Time of violation
20:05
Proofs
https://youtu.be/GqNWZDbJf1k

Viktor_Walker

Player
Player
brate, ne bih te kacio da mi nisi rekao ono posle kada sam dosao do tebe i pitao te zasto me udaras (nije mi to klipalo), a i meni kazes da sam forum warrior, imam 30 poruka na forumu za 2-3 godine igranja, a ti imas preko 230 hahaha, i treba da te bude sramota

han yakuzzaa

Player
Player
brate, ne bih te kacio da mi nisi rekao ono posle kada sam dosao do tebe i pitao te zasto me udaras (nije mi to klipalo), a i meni kazes da sam forum warrior, imam 30 poruka na forumu za 2-3 godine igranja, a ti imas preko 230 hahaha, i treba da te bude sramota
druze nisam ja to, svakako ja kacim kad neko uradi ugl 6.15 jer je npc a ti kacis lika koji te jednom udario autom

han yakuzzaa

Player
Player
i ovo sto vidis messages 230 to nisu samo kacenja u to se racuna i kad na neciju tudju zalbu napises nesto

Kizule Macak

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da odbijem ovu žalbu.

Smatram da ovde nije došlo do kršenja pravila, voženje u suprotnoj traci je IC problem, regulisan saobraćajnim zakonikom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom