Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Neprikladno ponašanje + IRL pretnje I 7129

Status
Not open for further replies.
Your ID
26868
Players nickname
Lucija_Beckham
Suspect ID
7129
Date of violation
Sep 2, 2025
Time of violation
21:40
Proofs
https://youtu.be/GsRZMRp8eCI

Lucija Bar

Player
Player
Poštovani, Molim Vas da se kazni navedeni igrač zbog vrijeđanja, omaložavanja i konstatnog vređanja ovo ne radi ig već i na discordu. U više navrata sam ga zamolila da prekine no nije htio i svaki dan skoro iste situacije, molim Vas da se igrač kazni jer takvi ljudi rade samo da se drugi osjećaju ugroženo. Preti svim mogućim vrstama... ja se osjećam ugroženo jer ovo nije nikako prikladno ponašanje jedne osobe. Molim da ovo pregleda neki veći admin. Ukoliko treba još dokaza poslati ću ovo je sve unutar 48 sati.
Sve u povovima.

Povovi koji su se desili ig:

Vredanje na discordu:

Seksualno ugrožavanje:

Anja Hey

#tetka
Player
Da pitam ove teletabise koji su dali dislajk na ovo što je objavljeno ovdje... kako bi se osjećali da ovo preživljavate svaki dan, a pak ste u igrici i primarni je fokus na igranju i druženju?

Mislite da su prijetnje po život i seksualno uznemiravanje okej, pa podržavate dotičnog?

Ako mislite da je to okej, mislim da kazna reciprociteta treba biti ista za svakoga ko ovo podržava, kome se ovo svidja, ko zaista misli da dotični koji ovo piše da je ispravan jer je u stanju izgovoriti i napisati ovakve gadarije.

Mile, Nikos, Lacko, Jovan.. stidite se, sram nek Vas bude, i sram svakoga ko ovo pri zdravom razumu može da podrži, samo zato jer sta fam, braća i sta ti ja znam.

Ovo je sramota da se dešava, ovo nije prvi slučaj, strah da ovo podignu da li muškari ili žene postoji i uvijek iste prijetnje za odmazdu su prisutne.

Sramota i fuj!

AnesPandjoo

Player
Player
Postovanje pre svega osobama koje ne zasluzuju postovanje pa da krenemo ti kacis nekoga a sama saljes slike tvoje gole celom srveru da bi dobila nesto sa tim u stvari ti si jedna obicna fufica. druga stvar devojku nisi dobra u glavu imas problem sama sa sobom iskoristis dobrotu i ispadnes odron samo takav dno dna ti ne zasluzujes da budes u koksaru a kamoli gde drugo treca stvar a kakve veze ima vopste igrica i projekat sa vasim privatnim stvarima i koga briga za to i usput da ti kazem savetuju te pogresni ljudi sa kojim si se bas uklopila jer krpa zakrpu uvek nadje :)

Jovan Escobar

Player
Player
Lucija Lucija, koga ti kacis, da ti ja kazem kacis nekoga ko je tebe voleo i cuvao od budala sa kojima si sada i koji te verovatno ismejavaju ali ti to sad ne kontas... Dalje saljes svoje gole slike po dc serverima, imas problema sa ponasanjem istog tog coveka sto kacis vec danima ubijas u pojam sa svojim ponasanjem koje nije na bas zavidnom nivou. Ovim poduhvatom ti sebe ismejavas ali ti to ne razumes i koga briga za vase privatne stvari sta ti on pise i tako dalje. Samo reci ko ti je isprao mozak sa glupostima pa ti je doslo da kacis bas caspera koji ti je skidao zvezde sa neba...

Jovan Eskobar | 37227

Last edited:

Leonard1

Player
Player
Da pitam ove teletabise koji su dali dislajk na ovo što je objavljeno ovdje... kako bi se osjećali da ovo preživljavate svaki dan, a pak ste u igrici i primarni je fokus na igranju i druženju?

Mislite da su prijetnje po život i seksualno uznemiravanje okej, pa podržavate dotičnog?

Ako mislite da je to okej, mislim da kazna reciprociteta treba biti ista za svakoga ko ovo podržava, kome se ovo svidja, ko zaista misli da dotični koji ovo piše da je ispravan jer je u stanju izgovoriti i napisati ovakve gadarije.

Mile, Nikos, Lacko, Jovan.. stidite se, sram nek Vas bude, i sram svakoga ko ovo pri zdravom razumu može da podrži, samo zato jer sta fam, braća i sta ti ja znam.

Ovo je sramota da se dešava, ovo nije prvi slučaj, strah da ovo podignu da li muškari ili žene postoji i uvijek iste prijetnje za odmazdu su prisutne.

Sramota i fuj!
Možete i vi gospoja ako niste baš tolko matori
Dobar dan i dovidjenja!

VasaBudza

Player
Player
Poštovani, Molim Vas da se kazni navedeni igrač zbog vrijeđanja, omaložavanja i konstatnog vređanja ovo ne radi ig već i na discordu. U više navrata sam ga zamolila da prekine no nije htio i svaki dan skoro iste situacije, molim Vas da se igrač kazni jer takvi ljudi rade samo da se drugi osjećaju ugroženo. Preti svim mogućim vrstama... ja se osjećam ugroženo jer ovo nije nikako prikladno ponašanje jedne osobe. Molim da ovo pregleda neki veći admin. Ukoliko treba još dokaza poslati ću ovo je sve unutar 48 sati.
Sve u povovima.

Povovi koji su se desili ig:

Vredanje na discordu:

Seksualno ugrožavanje:
Lucija casper je za sve u pravu dzabe ti je sve sad on ti je uvek pomagao sve pokusavao da te dovede na pravi put a ti sve kontra radis

Boban Saric

Player
Player
Lucija hvala na nekoliko noci sto si mi pomogla tj tvoje slike koje si slala da mi se isprazne jaja. Lakse sam svrsio :) A ovo sve sto radis govori o tebi, bio sam u vojsu i cuo kako se kasper ophodi prema tebi, drzao te kao kap vode na dlanu a ti ispala ovakva. Sramota za zenski rod. A i citav server zna o tebi sve i svasta kao sto mozes da vidis gore iznad komentare koliko ljudi ima tvoje gole slike, a kasper na sve to cutao, branio te dok ga nisi ponizila i iskoristila covekovu dobrotu. Iznosis privatnost izmedju tebe a u ostalo nije vezano za ING nego iz privatnog zivota jer ste vi bili zajedno NE SAMO ING nego IRL. SRAMOTA ZA ZENSKI ROD. A ti nastavi slanjem golih slika i sta vec saljes ostalim igracima da dodjes do svog cilja na ovom projektu.
A mnogi koji pljuju kaspera ne znaju tvoju pravu i istinitu stranu. Sto je jako bitno i potrebno a nije vezano za ING.
Pljujete coveka koji ostavlja ovde dusu za projekat, trudi se iako nije visa sila da zadrzi ljude na projektu, da im omoguci nesto, da nauci nove igrace koji tek udju na server, da pomogne i finansijski i prijateljski bez neke traznje da mu se bilo sta vrati osim da se druzimo i zezamo na discordu, ali jebiga nismo svi cistog i dobrog srca i nije nam svima ljudskost na prvom mestu. Sramota jos jednom za tebe gledali smo te kao sestru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom