Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Alexios Santos
Administrators nickname
Sake Bukvaa
Date
Sep 9, 2025
Time
00
Proofs
https://streamable.com/vk5pm3

Alexios Santos

Player
Player
Admin mi je priznao da nije bio od pocetka situacije a kaznio me je jer ga je neki drugi zvao i kaznio me je u sred RPsituacije sto nije dozvoljeno situacija je vec krenula
Na mene je covek pucao bez IC razloga ako mi je brojao ja sam krenuo da idem nema razloga da puca u mene to je G.P 6.15
ali posto je bez razloga pucao ja sam hteo da mu vratim i pomerio sam se da bih izasao pritom mu je dosao drugar. posto je vec pucanje krenulo ja nisam morao da mu brojim ali sam hteo da ga oteram time i posmislio sam ako mu to kazem oticice i krenuo sam da brojim ali nisam morao jer je kao sto rekoh pucanje je krenulo vec na mene

Admin je trebao da kaze : Nisam bio od pocetka situacije okacite zalbu na forum i nastavite sa roleplay-om
Evo ga priznanje da admin nije bio od pocetka situacije : Watch ne zna dal je bio | Streamable

Evo razloga zasto nisam morao da brojim jer je pucano : Watch Sake bukva | Streamable
kod mene je zabagovao mikrofon jer strimujem i snimam ...

Alexios Santos

Player
Player
admin kaze da nije bio tu kada me je igrac 9165 pucao ali je zato specovao 51172
ako je tako onda se vidi da je kod mene na klipu na 0 :10 kada kazem puca bez ic razloga vidi se da 9165 i 51172 stoje jedan pored drugog onda je admin i to specovao i video je da puca na mene onda ja ne moram da brojim
Admin to sam treba da uradi ne da ga ja ispravljam . mi se drzimo po pravilima servera i nas kaznjavaju bez razloga ajde da budemo realni jednom.

antisa

Player
Player
admin kaze da nije bio tu kada me je igrac 9165 pucao ali je zato specovao 51172
ako je tako onda se vidi da je kod mene na klipu na 0 :10 kada kazem puca bez ic razloga vidi se da 9165 i 51172 stoje jedan pored drugog onda je admin i to specovao i video je da puca na mene onda ja ne moram da brojim
Admin to sam treba da uradi ne da ga ja ispravljam . mi se drzimo po pravilima servera i nas kaznjavaju bez razloga ajde da budemo realni jednom.
nije na tebe nego u pod smo obojca pucali ispred sebe u pod

antisa

Player
Player
Molio bi admina da uzme u obzir da je ovo selfreport

di se vidi da je pucao a nije izbrojao ljepo i do kraja tako da to je opet 6.15

Alexios Santos

Player
Player
Nisu te drugari naucili ne smes da komentarises kada je post za admina admin je mene kaznio za G.P 6.15 a ja nisam imao potrebu tebi da brojim jer je vec tvoj drugar pored koga si stojao mene pucao a vi ste ista org tako da dobijas warn na forum lepo sad ..

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Kazna skinuta jer admin nije dosao na vrjeme i nije gledao cjelu situaciju , ukoliko imate POV cjele situacije okacite i svi koji krse pravila bit ce kaznjeni

Status
Not open for further replies.
Top Bottom