Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za The Families I Ognjen Verstappen

Ognjen Verstappen

😴
Player
1. Vaše ime u RL: Ognjen
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: Od 10 do 15h
5. Vaš Diskord: ognjenverstappen
6. Vaše Ingame ime: Ognjen Verstappen
7. Vaš ID: 5691
Dodatne Informacije
1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 Vec duzi vremenski period sam na ovom projektu i imam dosta iskustva oko crime organizacija puno puta sam bio zamenik i odrzavao mir i red u organizacijama i sad bi hteo da probam da postanem lider ove organizacije.

2.2 Izabrao sam Los Santos Vagos zato sto mislim da imaju najbolju poziciju u getu i dosta materijala za uspeh kao i odlican HQ u kome je odlican pristup getu.Mojim ljudima iz Organizacije nikada ne bi bilo dosadno zato sto se tu uvek nadju ljudi za pucanje i ponekad za robanje.

2.3 Imam dosta spremnih i sposobnih ljudi koji bi bili slozni na svakoj akciji i doprineli dosta mojoj organizaciji.

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

3.1 ljudi koji bi bili aktivni unutar organizacije bili bi nagradjivani novcano ili rank-upom a ljudi koji se ne budu posvecivali organizaciji ili radili nesto drugo bili bi sankcionisani rank-downom ili kickom.

3.2 Moja organizacija bi bila dobra sa svakom bandom, radili bi konstantno akcije sa bandama i sami da bi povecali dominantnost crime organizacija.

3.3 Kao lider Los Santos Vagosa ne bi bio toksican i ne bi dozvoljavao da se prave konflikti medju clanovima, ako se takav slucaj zadesi ljudi bi bili kaznjavani maksimalno strogo zato sto to ne dopustam u svojoj organizaciji.

Rankovi:
  1. Cinkaroš
  2. Novajlija
  3. Lopov
  4. Batinaš
  5. Razbojnik
  6. Zaštitnik
  7. Reketar
  8. Mesar
  9. Turfovac
  10. Turf lider
  11. La Mano Derecha
  12. Vize Patron
  13. El Patron

Srecno svim ostalim kandidatima i hvala na pregledavanju moje aplikacije!

Top Bottom