Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
75020
Players nickname
Matke
Suspect ID
79711
Date of violation
Sep 17, 2025
Time of violation
1:00
Proofs
https://youtu.be/396wXWh6brw

Matke Uchiha

Server Administrator
Server Administrator
Sve u pov kaze da ce da me zadavi da ce da se potrudi da me nadje i da ce me isamarat kad me nadje plasim se za svoj zivot.

giphy.gif

Matke Uchiha

✦ EX Invidious Family Leader ✦

Discord: matke.uchiha
TikTok: @matke.uchiha
YouTube: @matkeuchiha

────────────────────────────

“When death surrounds you... only fear keeps you alive.”

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

Dostavite POV na kojem se cuje vas glas

Za dostavljanje POV-a imate 6 sati​

Matke Uchiha

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

Dostavite POV na kojem se cuje vas glas

Za dostavljanje POV-a imate 6 sati​
Moj mikrofon je bio ukljucen ali se nije jako cuo zato sto je bilo 1 ujutru i njegov glas uporedo sa mojim zato se nije culo ali je radio sve vreme i vidi se da ga nisam gasio jer se i na kraju malo cuje ali jako mutavo culo se na pocetku jao jao dok sam ga vukao i na kraju se malo culo jer je bila tisina ali mikrofon je jako slab zato se nije culo.

giphy.gif

Matke Uchiha

Meho283

Player
Player
Matke Uchiha , mogao bih sad i ja da iznesem dokaze kako si lijepo MG, i pravilo 5.2 krsio ali necu jer ne moram lijeciti komplekse svoje ovdje i plakati. Postavi cijeli video i objasni ljudima sto je bilo prije kad si tako posten. Skracujes video taman tamo gdje sam ja poceo navodno grijesiti, a sve ostalo si sakrio. To sto me zaustavljas bez IC razloga na krajevika mape dolazis direkt do mene i trazis pasos bez razloga jer mi vidis ID i znas da sam na potjernici ja je toliko lijep RP od strane tebe da je to jadno. Dosao sam ovdje na Grand s drugog servera da vidim kako je i ako mi se svidi da ostanem. Ali ako ima ljudi poput tebe ovdje bit ce mi cak drago ako me banaju da te ne moram sretati vise ikad.
Iskreno ti kazem decko, ostavi se igrica malo, nije ovo pravi zivot i posveti se malo izgradnji sebe kao osobe, a ovo uzmi vise kao malo zabave tu i tamo. Zivio ti meni lutko

Matke Uchiha

Server Administrator
Server Administrator
Matke Uchiha , mogao bih sad i ja da iznesem dokaze kako si lijepo MG, i pravilo 5.2 krsio ali necu jer ne moram lijeciti komplekse svoje ovdje i plakati. Postavi cijeli video i objasni ljudima sto je bilo prije kad si tako posten. Skracujes video taman tamo gdje sam ja poceo navodno grijesiti, a sve ostalo si sakrio. To sto me zaustavljas bez IC razloga na krajevika mape dolazis direkt do mene i trazis pasos bez razloga jer mi vidis ID i znas da sam na potjernici ja je toliko lijep RP od strane tebe da je to jadno. Dosao sam ovdje na Grand s drugog servera da vidim kako je i ako mi se svidi da ostanem. Ali ako ima ljudi poput tebe ovdje bit ce mi cak drago ako me banaju da te ne moram sretati vise ikad.
Iskreno ti kazem decko, ostavi se igrica malo, nije ovo pravi zivot i posveti se malo izgradnji sebe kao osobe, a ovo uzmi vise kao malo zabave tu i tamo. Zivio ti meni lutko
Kao 1: stavio sam duzi pov od toga gde sam ja tebe hapsio jer si trazen i pre toga si mi dao pasos i ostavio svoja kola sa tablicama ispred tuning shopa kad si dao pasos uradio si LTA i magicno nestao nakon toga 5 min si se vratio sa istim autiom sa istim tablicama na isto mesto u 1 ujutru i tad kad te je moj radar uhvatio jer sam prepoznao tablice coveka kojeg sam pre 5 min zaustavio ja sam tebe opet zaustavio.
Kao 2: Ja sam tebe kacio za IRL Pretnje jer si reko da ces da me zadavis i da ces me isamarati i da ces se potruditi da me nadjes ne za MG ne za nesto drugo samo IRL pretnje koje nema veze sa MG PG i pravilom 5.2 jer sam se ja zalio na pretnju a ne tvoje krsenje pravila kao sto su MG, LTA i Vredjanje znaci samo za pretnje.
Kao 3: Ja na mom policijskom tabletu imam samo kad uzmem tu osobu samo ime mi se prikazuje ne ID ne nista znaci apsolutno nista osim imena i prezimena gde si ti nakon davanja svog imena preko pasosa video da si ti trazen od strane drzave i u 1 ujutru sam siguran da nije bilo nikg kod tjuning shopa da bude trazen nego ti i ja imam pravo da dodjem i da trazim pasos ako mislim da si trazen od strane drzave a ti si uradio LTA.
Kao 4: Moj RP je po skriptama Grand RP servera kao sto je navedeno gore ja imam oznaceno na mapi Belu kocku u kojem je regionu trazeno lice gde si ti bio tu prvi kojeg sam video i zatrazio pasos gde jesam izdao razlog za trazenje pasosa jer je trazena osoba u okrugu gde si opet uradio LTA.
Kao 5: Ja sam uzeo ovo kao zabavu i upustio sam se u RP jer volim tako da hapsim nekog ko krsi pravila itd i sigurno necu slusati nekog da se ja posvetim sebi jer ja tako ne mislim kazes nekom da se posveti kao osoba a ti pretis da ces da zadavis maloletnika zato sto sam te uhapsio a ne znas ni ti sam sta si uradio.
Kao 6: Posveti se i ti sebi malo bolje o vredjanju ljudi ako si tako pametan i dobar kao sto kazes i ne vredjaj nekog ako ne znam kako rp sistem radi posto ja ne vidim tvoj id na mom tabletu nego tvoje ime i jedan mali region oznacen belom kockom da je tu u blizini trazena osoba plus si mi dao pasos i ostvaio tvoj automobil pored mene gde imaju tablice zato ziveo ti meni lutko i zabavi se takodje kad ne budes radio kriminalne aktivnosti na grandu.

giphy.gif

Matke Uchiha

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Senior Administrator
Odbijeno

POV koji ste dostavili nije validan, i dalje se ne cuje vas glas

Status
Not open for further replies.
Top Bottom