Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
63359
Players nickname
Panke_Kamata
Administrators nickname
Milos Borge
Date
Sep 19, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/8S0t0k9

Panke Legia

Player
Player
Dragi admini, Abrahame,
U prosloj zalbi sam sve lepo objasnio, zasto ja mislim da sam dobio ban. Nemam kucni internet i koristim hotspot sa telefona, nekad mog, nekad majcinog, nekad cak i od brata ako se bas zapadne da nikog nema kuci. Moji prijatelji sa servera su odmah cim sam dobio ban zvali milosa i pricali sa njime i sa lukom blackwood... Milos je rekao da se to gleda preko ip adrese i da on sad ne moze da unbanuje nego da moramo da postavljamo zalbu. Ja moj nalog apsolutno nikada, apsolutno nikome nisam dao, uvek ga koristim preko mog epic gamesa i preko mog rockstara... Zato bih vas najlepse zamolio, pogledajte ponovo logove, videcete da je isti rockstar, isti epic, samo se mozda ip menjao zbog menjanja interneta. Ne krivim Milosa ni malo covek je radio svoj posao, situacija je prosto tako ispala, on mi je covek licno rekao da treba da okacim jer on ne moze da mi da unban, a mozete pitati bilo koga na serveru ili proveriti sami da niko nikad nije imao moj nalog niti ce. Prihvatanjem ove zalbe ne idete protiv Milosa, vec se borite za nasu zajednicu i njene clanove, za server u kom se svi zajedno druzimo od jutra do sutra. Pozdrav
P.s. ako zatreba mozete dobiti bilo kakvu proveru ili dodatne informacije u vezi cele situacije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom