Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury

Rejected Subject: Ban Appeal and Concern Regarding Unfair Punishment

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
471624
Players nickname
eren atas
Administrators nickname
RUBBY SPECTER
Date
Sep 19, 2025
Time
It's been 10 min
Proofs
I don't remember the player's id exactly.

erenatas34

Player
Player
Değerli Yönetim Ekibi,

Adım erenatas (Oyuncu Kimliği: 471624) ve uzun süredir sunucunuzda aktif bir oyuncuyum. "Ruby Specter" olarak bilinen yönetici tarafından verilen ve yakın zamanda aldığım cezaya resmi olarak itiraz etmek için yazıyorum. Kararın haksız olduğunu düşünüyorum ve olayla ilgili kendi görüşümü sunmak istiyorum.

İşte yaşananlar:

Bir hırsız benden 8.000 birim oyun içi para çaldı ve kaçmaya çalıştı. Bir anlık sinirle, suçluyu arabamla ezdim. Sonuç olarak, Karakter Kuralları'nı (CR) ihlal ettiğim için 170 dakika hapis cezasına çarptırıldım . Ancak, asıl suçu işleyen hırsız sunucuda serbestçe dolaşıyor ve herhangi bir ceza almadan diğer oyunculardan çalmaya devam ediyor.

Bu beni asıl endişeme getiriyor:
Başkalarından çalan bir oyuncu neden cezalandırılmıyor da, duygusal tepki veren bir mağdur olarak ben ağır bir ceza alıyorum? Bu durum, adaletin eşit şekilde uygulanmadığına ve bazı oyuncuların cezadan tamamen kaçındığına inanmama neden oluyor.

Bu nedenle saygılarımla rica ediyorum:

1. Hakkımda verilen cezanın gözden geçirilmesini ve haksız olduğuna inandığım için kaldırılmasını talep ediyorum.
  2. Hırsızlıkla ilgili eylemler için daha sıkı bir ceza sisteminin uygulanmasının değerlendirilmesi
İtirazımı okumaya zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Umarım durumu adil bir şekilde yeniden değerlendirirsiniz.

Saygılarımla,

Bobby Pluxury

Chief Administrator
Chief Administrator
Status
Not open for further replies.
Top Bottom