Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Bloods Street Gang | Mare Nyokosuzi

Mare Doktor

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5-9 h
5. Vaš Discord: gela.069
6. Vaše ingame ime: Mare Nyokosuzi
7. Vaš ID: 12223

Dodatne Informacije
1. Lider za Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

-Iskreno uvek sam bio odusevljen kako se ljudi ophode o svojim organizacijama. Mnogo truda i vremena je ulozeno da bi dosli do takvog polozaja da mogu da se pohvale da su napredovali kao lider jedne organizacije kao sto je ova. Ja mislim da sam spreman da ulozim trud, rad, vreme i sve ostalo sto je potrebno da postanem lider
Bloods Street Ganga. Vodjenje Bloods Street Gang-a mora da se vodi sa razumevanjem i postovanjem prema ostalim ljudima koji ce da budu u njemu. Zelim da budem lider ove organizacije zato sto nisam bio lider nijedne organizacije do sada, ali imam mnogo iskustva u svemu tome posto sam bio u svakoj organizaciji u nasem gradu.

-Razvijanje i vođenje tima:
Želim biti lider ove organizacije jer smatram da liderstvo nije samo pozicija, već i odgovornost da inspirišem i osnažim članove tima. Verujem da kroz ovu ulogu mogu aktivno doprineti razvoju pozitivne radne kulture, podsticati kreativnost i saradnju među članovima, te efikasno koordinisati različite aktivnosti i projekte. Smatram da vođenje tima omogućava da se svi članovi osećaju vrednovano i motivisano, što direktno doprinosi uspehu organizacije i ostvarenju zajedničkih ciljeva.

-Treci razlog zbog kojeg želim biti lider jeste što duboko verujem u misiju i vrednosti ove organizacije i želim aktivno doprinositi njihovom ostvarivanju. Kao lider, imam priliku da iniciram i usmeravam projekte koji imaju stvaran i pozitivan uticaj na zajednicu ili ciljnu grupu koju podržavamo. Želim donositi strateške odluke koje će unaprediti rad organizacije, ali i biti primer posvećenosti i odgovornosti za sve članove, kako bismo zajedno ostvarivali dugoročne i značajne rezultate.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Toxicnost ne bih tolerisao i kaznjavao bih najstrozijom merom.
- Truditi se da Bloods gang ne stvara lose misljenje drugim organizacijama nego da bude dobra sa većinom od organizacija.
- Aktivnos clanova nagradjivao bih Rank-up kako bih im dao dodatnu volju i zelju za jos veci trud i rad.

-Pod mojim mandatom glavna stvar ce biti ozivljavanje geta i svih bandi sto je u sustini vazno za bande i kriminalnu stranu.

HVALA NA PAŽNJI .
SRECNO SVIM KANDIDATIMA!!
MARE NYOKOSUZI

Top Bottom