Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
79903
Players nickname
Slayzi
Administrators nickname
Alekss unscared
Date
Sep 23, 2025
Time
00:00
Proofs
https://streamable.com/excpnj

obitanskiy

Player
Player
Admin je kaznio samo jednu osobu i ako su krsili oboje pravilo i meni je dao jail za pg zato sto sam pokupio rp tikete dok sam bio mrtav. zelim da se kazne obe osobe sad cu pov dostaviti ispod a ako je admin doneo ispravnu odluku za kaznu za pg onda uredu.

Watch opasni lowchiny momci | Streamable - na osnovi ovog pova je kaznio samo jednog.

Watch Desktop 2025.09.20 - 08.33.38.02 | Streamable - Ovde se jasno vidi id momka koji je isto prekrsio pravilo.

obitanskiy

Player
Player
Admin je kaznio samo jednu osobu i ako su krsili oboje pravilo i meni je dao jail za pg zato sto sam pokupio rp tikete dok sam bio mrtav. zelim da se kazne obe osobe sad cu pov dostaviti ispod a ako je admin doneo ispravnu odluku za kaznu za pg onda uredu.

Watch opasni lowchiny momci | Streamable - na osnovi ovog pova je kaznio samo jednog.

Watch Desktop 2025.09.20 - 08.33.38.02 | Streamable - Ovde se jasno vidi id momka koji je isto prekrsio pravilo.
da li ce admin pregledati ovo?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom