Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
80653
Players nickname
Milan Telekom
Suspect ID
51249 19177
Date of violation
Sep 20, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/5loqs1

djolee00

Player
Player
i nek dostavi od pocetka situaciju i vidjet ces da sam na prvom brojanju dao razlog da sam te htio ubiti jer si bio trazen od drzave i placen sam bio da te ubijem zz javite se kad dostavite duzi pov
1. Ti prvo si brojao u chat-u i nisi naveo razlog za brojanje, tvoj kolega je nakon što je moj kolega upitao zašto broji rekao da se zajebavaš.

2. Brojanje bez navedenog razloga je odma kršenje G.P 6.15.

3. Fear RP nisam počinio jer gun nije bio uperen na mene i pucao si se sa mojim kolegom.

4. MG nije počinjen jer smo koristili IG imena i bili smo deafenovani na diskordu. Što se vidi i čuje u POV-u.

Sutra stavljam video gde si brojao prvi put u chat-u i tvoj kolega je rekao da se "zajebavaš".

Last edited:

Toni_Montana

Player
Player
Opalio metak nisam i to se vidi na pov ne znam sto izmišljaj kad se vidi ko se sve pucao i kako skačeš jer nemaš strah za život fear rp se ne sastoji samo od pušaka na glavu nego i on drugih stvari poput skakanja sa litice trčanje svjesno pod autom Itd

malamibulja

Player
Player
Opalio metak nisam i to se vidi na pov ne znam sto izmišljaj kad se vidi ko se sve pucao i kako skačeš jer nemaš strah za život fear rp se ne sastoji samo od pušaka na glavu nego i on drugih stvari poput skakanja sa litice trčanje svjesno pod autom Itd
Nisi ti ni pucao nego tvoj kolega.

malamibulja

Player
Player
samo nek pokaze pov dje sam mu naveo razlog i to je to a ovo je covjek selfreportao
A ti ako mislis na ono kad si brojao u chetu nema sta da pokazujem kad si brojao u chatu nisi pricao nista. I sam znas kako je bilo ne moras sam sebe lagati. Obrisao sam duzi pov.

Last edited:

Crniiiiiii

Player
Player
Sta tebe boli k dal on ima duzi pov ako bude trazio admin dobice to sto ste prekrsili 6. 15 I sad trazite duzi pov da bi se izvukli, od toga nema nista

Matke Uchiha

Server Administrator
Server Administrator
Pregled zalbe u toku!

giphy.gif

✦ EX Invidious Family Leader ✦
────────────────────────────
Ako smatrate da je Administrator doneo pogrešnu odluku, podnesite žalbu.

Matke Uchiha

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID 19177 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.15
(Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. izdajte im zahtjeve.)

ID 80653 će biti kažnjen za RP2WIN
(Zabranjeno je roleplayati u svoju korist kako bi izasli kao pobednik u ovom slucaju skocili ste sa brane!)

Sto se tice ID 51249 nece biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.15
(Na POV se ne vidi da je ID 51249 opucao metak)

giphy.gif

✦ EX Invidious Family Leader ✦
────────────────────────────
Ako smatrate da je Administrator doneo pogrešnu odluku, podnesite žalbu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom