Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
51249
Players nickname
Toni Hybriid
Administrators nickname
Luka Cortes
Date
Sep 22, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1140372/#post-3975536

Toni_Montana

Player
Player
Admin ne zna navedeno pravilo trvdi da ne moze da zakljuci moju zalbu dok se lijepo vidi na pov-u da sam brojao 5 sekundi i lik me je krenuo pucat ne vidi se dio dje sam umro to je manje bitno pravilo je svakako prekrseno umro ja ili ne komande od 6.15 igrac nije ispostovao zelio bi da rijesite stvar sa Lukom jer se on ne moze dvoumit oce li zakljucit ili nece pa da je edituje poslje 30 minuta i trazi duzi pov nakon sto je aprovao zalbu.

Toni_Montana

Player
Player

video dje iskusniji admin govori o pravilu zamolio bi da ispravite adminovu gresku

Toni_Montana

Player
Player
IMG_3716.png

Yoke02

Player
Player
Kacis zalbu na admina nisi dostavio duzi pov svaki pov mora da je minimum 30 sekundi jer pre toga si ti pucao na mene posle toga si me jurio 4 puta i kod zatvora i svugdje negdje i pucao nema smisla o cemu pricas places za 50k sto me nisi ubio batali admina dirati kada nije nista uradio

Toni_Montana

Player
Player
ja pucao na tebe nisam i nemoj da lazes naso sam te jer si mi bio na bouty i ubio si me bez brojanja a tvoj prijatelj admin ti ne moze
pomoc

Yoke02

Player
Player
Nije mi prijatelj kao prvo kao drugo pre toga si pucao nisi dostavio pov posle si pucao sada si opet pucao na mene i provocirao i gazio si me de imam i dokaz za gazenje da bi me ubio i nisi uspio pozdrav bato

Toni_Montana

Player
Player
Zgazio te nisam ni jednom to sto ti stojiš na auto je tvoj problem imam i ja dokaz dje ti mene gaziš

Status
Not open for further replies.
Top Bottom