Brate od kud
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Druze trazi mu povPregled zalbe u toku!
Sta si zapeo burazeru trzni jeDruze trazi mu pov
E neseri samo vidi kako me ubio sve ce ti biti jasnoSta si zapeo burazeru trzni je
E hvalaNakon pregleda dokaza, ne mogu doneti odluku
Zahtevam ID 77392 da dostavi POV sa Trznog u 17:25 - 22.09.2025
Rok za dostavu 8h
Legit te ubijo board bezrukaE neseri samo vidi kako me ubio sve ce ti biti jasno
Nez ko nema rukeLegit te ubijo board bezruka
Posteno samo nez kako si dosao dole bez da nisi enterao taj momenat![]()
Ruke bez si bati sta ti nije jasnoPosteno samo nez kako si dosao dole bez da nisi enterao taj momenat
Decko imas 5 godina i ovo ti je drugi forum nalog tako da idi jebi samog sebe samo za to si sposobanRuke bez si bati sta ti nije jasno
de ne smaraj druze imas angel u imenuRuke bez si bati sta ti nije jasno
haahahhaha ne pricam da ti nemas ruke nego ovaj koj te pov req digitalcude ne smaraj druze imas angel u imenu
Kaze mi vukasi legend koj pov req sa trznog centra...Decko imas 5 godina i ovo ti je drugi forum nalog tako da idi jebi samog sebe samo za to si sposoban
Naravno a ti nisi ni odigrao taj event kamoli nesto viseKaze mi vukasi legend koj pov req sa trznog centra...
Hvala bogu igrao sam ga dosta puta I naravno ne igram samo taj event zato sam ti jos kad ti nije poslao pov reko da te legit ubioNaravno a ti nisi ni odigrao taj event kamoli nesto vise
Dobro je sto si bio pored njega gledaj malo iz moje perspektive pa vidi kako je to meni izgledaloHvala bogu igrao sam ga dosta puta I naravno ne igram samo taj event zato sam ti jos kad ti nije poslao pov reko da te legit ubio