Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Alexios Santos
Suspect ID
32074 63633
Date of violation
Sep 26, 2025
Time of violation
23:53
Proofs
https://streamable.com/0wg1z9

Alexios Santos

Player
Player
Igracu smo ugasili motor vozila i receno je da vozac izadje iz auta ali on krece da trci nema straha za zivot jer nas je vise i njegov kolega isto krece da trci a njemu niko nije rekao da napusti vozilo to sto su uradili je za FEARRP ako cemo realno .
u prilogu saljem i pocetak gde smo im brojali da ne bude da smo ih pucali bez IC razloga i brojanja

Snimak kako brojimo oni ni ovde ne izlaze : Watch brojimo | Streamable

Igraci 41777 i 47852 kaznjeni sa CR za ovu situaciji gde admin nije trazio duzi POV samo ih je kaznio pa evo ja da pokazem sta se stvarno desilo .

Matke Uchiha

Server Administrator
Server Administrator
Pregled žalbe je u toku...

giphy.gif

✦ EX Invidious Family Leader ✦
────────────────────────────
Ako smatrate da je Administrator doneo pogrešnu odluku, podnesite žalbu.

MikiSneaky

Player
Player
xaaxxa da bre provalio si me jaoooj ajde kakav cit sine ja sam BOG za vas
Lepo kad si me pucao vidi se kako si pritisnuo levi bez na nisanjena da ne locka drugi put iza kola kad si me ubio locka se skroz vidi se cheat da je , nisam glup
BLACKLISTA ZA NJEGA I TO NAJVECA MOGUCA ZA TO STO NAM KVARE IGRU CHEATOM

Alexios Santos

Player
Player
Mali vise ste glupi na ovom serveru se ne moze koristiti cit kao prvo bio sam admin i znam to ima antiban a drugo izmisljas gluposti

Alexios Santos

Player
Player
Ajde ne serite vise svaki dan kacim video kako vas ubijamo i sad odjednom dobio sam cit da je tako admini bi me banovali odavno

MikiSneaky

Player
Player
MI nismo culi da je izbrojano jos ste nas udarali i jos koristis cheat okacicemo te za cheatovanje nije fer da se igra tako

Alexios Santos

Player
Player
vidim ja pokusavate da zbunite admina da ja imam cit i da me kazni

ja cit nemam povlacim zalbu hocu da izbacim ceo klip
na snimku se jasno vidi da nemam nista al vidim da admin cuti tako da necu da mi pricate da imam nesto sto nemam
admine odbij ovo a sad cu ceo snimak da posaljem pa ces da vidis sve lepo kako vas ubijamo da vidis da nemam

Status
Not open for further replies.
Top Bottom