svako vece kacim klipove i dva debila se nadju da kazu da je cit to oni imaju cim znaju sad kad dobijes ceo klip gledaj
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Vrati klip na publicsvako vece kacim klipove i dva debila se nadju da kazu da je cit to oni imaju cim znaju sad kad dobijes ceo klip gledaj
Dzabe mu da stavlja na private snimio sam vecVrati klip na public
ma brate klip imam ovo zeleno sto stoji oni kazu cit Watch brojimo | StreamableVrati klip na public
al nemam cit svakakogeri evo ti vid
a
imas imasal nemam cit svakako
a kako ti znas jer imas ti meni niko nikad to nije rekao osim tebe sadaimas imas
zato sto nisi neki pucac imas cheatNema veze sad cu da odbijem zalbu da postavim ceo klip sa pucanjem i onda sta ces da kazes meni nije problem ni ovo da mi ostane al ja za koliko igram skoro 4 godine da mi neko kaze da imam cit a ja bas i nisam neki pucac onda super
ahhahaha pa da imam cit ja bi ubijao sve isao bi na evente kao i vi ajde idi spavajzato sto nisi neki pucac imas cheat
hvala sto si nam otkrio staces sa njimahhahaha pa da imam cit ja bi ubijao sve isao bi na evente kao i vi ajde idi spavaj