Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za NG | Roksa Kabaneiro

Roksa

KABANEIRO ON TOP
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Kristijan
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 6+h
5. Vaš Discord: kristijan0001
6. Vaše ingame ime: Roksa Kabaneiroo
7. Vaš ID: 65076

Dodatne informacije

1. Lider za..... NG(National Guard)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Strast prema organizaciji i njenom razvoju
Zelim biti lider NG-a jer stvarno volim ovu organizaciju i sve sto ona predstavlja na serveru. Mislim da mogu doprinjeti njenom razvoju jer imam ideje kako poboljsati svakodnevne aktivnosti i misije, te kako privuci vise clanova da budu aktivni. Volim kada tim funkcionise zajedno i svi se pomazu medjusobno. Cesto primjetim stvari koje se mogu bolje uraditi i volio bih imati priliku to sprovesti. Ne trazim samo poziciju da budem neko bitan, nego stvarno zelja mi je da NG bude organizacija kojoj se svi dive i u kojoj se svi osjecaju dobro.

2. Iskustvo i odgovornost u vođenju
Mislim da imam dovoljno iskustva da vodim NG jer sam vec bio u manjim ulogama gdje sam trebao koordinirati tim i pomagati novim igracima. To me naucilo kako donositi odluke i preuzeti odgovornost kad nesto krene lose. Znam da lider nije samo neko ko daje komande, nego i neko ko rjesava probleme i slusa clanove tima. Volio bih primjeniti to iskustvo ovdje i pomoci organizaciji da raste. Cesto se desava da se ljudi izgube ili ne znaju sta rade, i ja bih bio tu da im objasnim i podrska im bude prisutna stalno.

3. Zelja za timskim radom i zajednicom
Zelim biti lider NG-a jer volim raditi u timu i pomagat ljudima da budu bolji. Mislim da lider treba biti primjer ostalim clanovima, ali i biti spreman saslusati njihove ideje. NG je posebna organizacija i mislim da mogu napraviti da svi osjete zajednistvo i da se vise ukljuce u aktivnosti. Zelim organizovati evente, misije i male izazove koji ce ljude zabaviti, ali i nauciti ih kako biti bolji igraci. Bit lidera za mene nije samo titula, nego prilika da svi osjete da pripadaju necem posebnom i da im je zabavno biti tu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Više zajedničkih misija
Predložio bih da organizujemo vise zajednickih misija i zadataka. To ce clanove vise povezati i dati priliku da pokazu svoje RP vjestine. Kada svi rade zajedno, RP postaje prirodniji i zanimljiviji. Ljudi ce se vise truditi i bolje se zabavljati.

2. Aktivnija komunikacija
Mislim da bi trebalo poticati clanove da vise komuniciraju RP putem chata ili voice-a. Cesto ljudi cekaju da im neko naredi sta da rade, a kad pricaju vise spontano RP se poboljsa. Mozemo imati i kratke dnevne sastanke ili briefing-e prije akcija.

3. Raznovrsnije uloge
Predlazem da se clanovima da vise raznovrsnih uloga unutar organizacije. Ne svi trebaju uvijek biti ista pozicija, neka se ljudi mijenjaju. To ce im dati vise prostora za RP, i svako ce moci isprobati razlicite situacije, sto ce RP uciniti zanimljivijim i dynamicnijim.

4. Nagrade za dobar RP
Dobro bi bilo uvoditi male nagrade ili pohvale za clanove koji dobro RP-aju. Nije da se sve radi zbog nagrada, ali to motivise ljude da uloze trud. Npr. posebna uloga, mini-event ili samo pohvala pred svima moze znaciti puno.

5. Feedback i savjeti
Bitno je da lider ili iskusniji clanovi daju feedback i savjete novima. Ljudi ce se brze nauciti pravilno RP-ati ako imaju nekog ko ih vodi. Feedback treba biti prijateljski i konstruktivan, ne kritikovati bez razloga. Tako ce svi osjetiti podrsku i rasti u RP-u.

• General – Najviši lider, donosi ključne odluke za organizaciju.​
  • Zamjenik Generala – Pomaže generalu i preuzima odgovornost kad je potrebno.​
  • Pomoćnik Generala – Organizacijska podrška, planiranje i koordinacija.​
  • General Pukovnik – Vodi glavne odjele i strategije misija.​
  • General Major – Zadužen za operativne planove i nadzor jedinica.​
  • Pukovnik – Komanduje velikim timovima i brigadama.​
  • Kapetan – Vodi srednje timove i koordinira dnevne aktivnosti.​
  • Poručnik – Operativni lider manjih jedinica, nadgleda misije.​
  • Potporučnik – Pomaže poručniku i vodi manje timove.​
  • Komandant Kobri – Specijalna jedinica, vodi elite timove.​
  • Komandant Brigade – Odgovoran za cjelokupnu brigadu.​
  • Zamjenik Komandanta Kobre – Pomaže u vođenju elitnih timova.​
  • Zamjenik Komandanta Brigade – Pomaže u vođenju brigade.​
  • Kobra Senior – Vodi operativne aktivnosti elite.​

• Kobra II – Iskusni operativac, vodi manje misije.
  • Kobra Junior – Mlađi član elite, uči i sudjeluje u misijama.
  • Brigada Senior – Iskusni vojak brigade, može voditi mali tim.
  • Brigada II – Operativni vojnik, standardne misije.
  • Brigada Junior – Novi član brigade, uče od seniora.
  • Kobra Pilot – Pilot za specijalne operacije.
  • Brigada – Standardni vojnik brigade.
  • Kobra ATU – Specijalna tehnička jedinica.
  • Stariji Vodnik – Iskusni vodnik, vodi male timove.
  • Mlađi Vodnik – Pomaže vodniku u komandiranju.
  • Stariji Vojnik – Iskusni vojnik s većom odgovornošću.
  • Vojnik – Standardni operativac.
  • Vojnik Senior – Malo iskusniji od standardnog vojnika.
  • Vojnik Junior – Novi član, uči RP i misije.
  • Vojnik na Obuci – Priprema se za aktivno članstvo.
  • Suspend – Privremeno neaktivan član.

SRETNO SVIM UČESNICIMA

Roksa

KABANEIRO ON TOP
Player
Molim da se djeca koja uopce nebi smjela igrati gta jel je igrica 18+ da se kazne.

bibi

Player
Player
mali jebote kurac idi radi familiju a ne da jebes se s gta tu nes da te neko izivcira pa da ti jos kosa odpadne pukne te infarkt kolko si star jos se jebes oko gta pa igrica i jeje za mladje od 18 jel sta ce starijem nema vremena a malci imaju ko jebe skolu kontas dada

Top Bottom