1. Vaše ime IRL: Srećko Jovanovic
2. Vaše godine: 14 godina
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6–10 sati (aktivnost ujutru i uveče)
5. Vaš Discord: SefBata
6. Vaše ingame ime: Srecko Jovanovic
7. Vaš ID: 64054

1. Lider za: National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Disciplinovan sam i organizovan – National Guard zahteva strogu hijerarhiju i precizno izvršavanje naređenja. Imam iskustva u vojnim frakcijama i RP komandovanju, tako da bih mogao održati red i dati ozbiljnost organizaciji.
Želim da podignem kvalitet RolePlay-a – Većina igrača NG vidi kao frakciju samo za pucanje. Moj cilj je da uvedem RP procedure (patrole granice, kontrolne punktove, obuke i vojne vežbe), kako bi NG bio ozbiljna i respektabilna frakcija.
Zaštita države i saradnja sa ostalim službama – National Guard mora biti oslonac celog servera. Želim da uvedem redovnu saradnju sa LSPD, FBI i Government frakcijom, kako bi se stvorio osećaj prave države i vojne sile koja brani narod.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Uvesti redovne vojne obuke i trenige (marševi, discipline, rukovanje oružjem, RP simulacije).
Organizovati realistične vojne vežbe sa drugim frakcijama (npr. zajedničke akcije protiv kartela).
Strogo poštovanje vojnih činova i hijerarhije – svaki vojnik zna svoje zaduženje, a komandna linija se poštuje bez izuzetaka.
Uvesti nagrade i kazne – nagrađivati aktivne i disciplinovane članove, a kažnjavati nepo
štovanje pravila, kako bi se zadržala ozbiljnost.
Srecno svima kandidati!!!
Hvala na citanju!