Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Srecko Jovanovic

Player
Player
📑 Informacije

1. Vaše ime IRL: Srećko Jovanovic

2. Vaše godine: 14 godina

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosjek online po danu: 6–10 sati (aktivnost ujutru i uveče)

5. Vaš Discord: SefBata

6. Vaše ingame ime: Srecko Jovanovic

7. Vaš ID: 64054

📑 Dodatne informacije

1. Lider za: National Guard

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Disciplinovan sam i organizovan – National Guard zahteva strogu hijerarhiju i precizno izvršavanje naređenja. Imam iskustva u vojnim frakcijama i RP komandovanju, tako da bih mogao održati red i dati ozbiljnost organizaciji.

Želim da podignem kvalitet RolePlay-a – Većina igrača NG vidi kao frakciju samo za pucanje. Moj cilj je da uvedem RP procedure (patrole granice, kontrolne punktove, obuke i vojne vežbe), kako bi NG bio ozbiljna i respektabilna frakcija.

Zaštita države i saradnja sa ostalim službama – National Guard mora biti oslonac celog servera. Želim da uvedem redovnu saradnju sa LSPD, FBI i Government frakcijom, kako bi se stvorio osećaj prave države i vojne sile koja brani narod.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Uvesti redovne vojne obuke i trenige (marševi, discipline, rukovanje oružjem, RP simulacije).

Organizovati realistične vojne vežbe sa drugim frakcijama (npr. zajedničke akcije protiv kartela).

Strogo poštovanje vojnih činova i hijerarhije – svaki vojnik zna svoje zaduženje, a komandna linija se poštuje bez izuzetaka.

Uvesti nagrade i kazne – nagrađivati aktivne i disciplinovane članove, a kažnjavati nepo
štovanje pravila, kako bi se zadržala ozbiljnost.

Srecno svima kandidati!!!
Hvala na citanju!

rokokl

Player
Player
nemoj molim te ti uzet imas 10 godina i samo kenjas po radiu i dobio si bl iz ovog proslog nga jos lazes za godine,jos imas ove fejk accove koje pravis da bi se sam sebi pohvalio,jedan je napravljen 29.9 jedan 7.9 i nisu imali nikakvu aktivnost osim toga ne trosi adminima vrijeme

rokokl

Player
Player
jos ono buraz vidio sam te milion puta u nekoj org i nikad nisi bio neki posten rank uvijek te neko ubacio i odma ti dao neki visoki rank koji nisi znao korisiti

Zeljko Fafic

Player
Player
nemoj molim te ti uzet imas 10 godina i samo kenjas po radiu i dobio si bl iz ovog proslog nga jos lazes za godine,jos imas ove fejk accove koje pravis da bi se sam sebi pohvalio,jedan je napravljen 29.9 jedan 7.9 i nisu imali nikakvu aktivnost osim toga ne trosi adminima vrijeme
Postovanje, nije nikakav fejk nalog niti nista nisam imao potrebu za nikakvim forumom pa nisam ni pravio acc a ako zelis proveri me ing ID:79295

rokokl

Player
Player
Postovanje, nije nikakav fejk nalog niti nista nisam imao potrebu za nikakvim forumom pa nisam ni pravio acc a ako zelis proveri me ing ID:79295
i bas kad je srecko jovanovic napravio prijavu odma lajk i pohvala za njega i napravis forum acc

Djole Drip

Coca Cola
Player
Srecko grul si nemoj se mucit da pises aplikacije za lidere neznas pravila i tak da nemoj pisat aplikacije za lidere a ne kamoli za admina

rokokl

Player
Player
Srecko grul si nemoj se mucit da pises aplikacije za lidere neznas pravila i tak da nemoj pisat aplikacije za lidere a ne kamoli za admina
realno lik je glup ko noga treba da se fokusira na skolu ipak je 5 razred tezak jelda srecko

Top Bottom