Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57597
Players nickname
Jakii Sopranoo
Suspect ID
00000
Date of violation
Oct 5, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be

Jakii Sopranoo

Player
Player
Ovo je ucestala situacija da nam state ne dozvoljava da se popnemo iz vode na nosac jer nas dolje cekaju i odma pucaju....
Nadam se da ce im netko napokon objasniti da nemaju sta silaziti dolje i da nas trebaju pustiti da se popnemo na nosac jer mi ne mozemo plivati sa pancirom i sa puskama u rukama...

Jakii Sopranoo

Player
Player
Auuuu , Koji RP2WIN , skaces u vodu da ne bi poginuo... i jedes u vodi
Vidi se da sam slucajno pao u vodu jer sam odma krenuo iz vode i izašao van.
A i krenuo sam jest i prije nego sam pao u vodu, a ne tek kad sam pao.

Last edited:

Stojke.

Player
Player
Admin da kazni svaki off topic, Takodje poruka za state od stojketa Nemojte da me terate da opet ulazim na server da vam zagorcavam zivot nadam se da vam je ovo poruka da se smirite da vam ja licno ne bi ulazio na server da vam se serem u zivote , previse ste se opustili.

Teo Crnii

Leader
Leader
Ovo je ucestala situacija da nam state ne dozvoljava da se popnemo iz vode na nosac jer nas dolje cekaju i odma pucaju....
Nadam se da ce im netko napokon objasniti da nemaju sta silaziti dolje i da nas trebaju pustiti da se popnemo na nosac jer mi ne mozemo plivati sa pancirom i sa puskama u rukama...
Isto tako kao sto kazes da se stateu treba objasnit da vas trebaju pustit isto tako vama treba objasnit da je skakanje u vodu dok te pucaju Rp2Win...

Paca Vice

Player
Player
Admin da kazni svaki off topic, Takodje poruka za state od stojketa Nemojte da me terate da opet ulazim na server da vam zagorcavam zivot nadam se da vam je ovo poruka da se smirite da vam ja licno ne bi ulazio na server da vam se serem u zivote , previse ste se opustili.
I tebe cemo da hapsimo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom