Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42815
Players nickname
Jovo Brown
Suspect ID
19165
Date of violation
Oct 8, 2025
Time of violation
04:00
Proofs
https://youtu.be/uvjfgwk58Tc

Teo Swayze

🖤
Player
Jasno se na povu vidi da igrac koristi dron animaciju kako bi izbegao smrt tako on krsi pravilo "bug abuse" , zatim izlazi iz animacije zalece se u mene i koristi novu animaciju gde me obara na pod vezuje a pritom u isto vreme pokuplja tikete.Evo dostavicu i pov iz njegove perspektive da se vidi da je on koristio dron.
Njegov pov :
Nema nikakvog Bug Abusea , nije iskoristio Bug nego samo sto mu je dato od servera, to sto uzima tikete i vezuje te u isto vrme takodje nije Bug Abuse . Sto se tice drona dron kao dron moze koristiti na POV se nigde ne vidi da ga ti pucas a on ulazi u dron tako da ne vidim problem , najveci problem sta ja ovde vidim jesi ti koji si pacenik da dolazis da ubijas 1 minut pred restart jer nisi uzeo RP Fabriku , treba da se uvede kazna za to da dobijete koji put ban pa da se opametis LP .

Jovo Brown

Player
Player
Nema nikakvog Bug Abusea , nije iskoristio Bug nego samo sto mu je dato od servera, to sto uzima tikete i vezuje te u isto vrme takodje nije Bug Abuse . Sto se tice drona dron kao dron moze koristiti na POV se nigde ne vidi da ga ti pucas a on ulazi u dron tako da ne vidim problem , najveci problem sta ja ovde vidim jesi ti koji si pacenik da dolazis da ubijas 1 minut pred restart jer nisi uzeo RP Fabriku , treba da se uvede kazna za to da dobijete koji put ban pa da se opametis LP .
fore je sto on nije uzeo dron da izvidja situaciju nego ga je zloupotrebio da izbegne smrt bio je na 1 hit

Teo Swayze

🖤
Player
fore je sto on nije uzeo dron da izvidja situaciju nego ga je zloupotrebio da izbegne smrt bio je na 1 hit
Ako ces vec da pricas o zloupotrebi jedino sto moze da dobije kaznu je G.P 6.2 Zabranjeno je napuštanje situacije RP odbijanjem nastavka situacije RP, neprihvaćanjem / odbijanjem prve pomoći, napuštanjem igre, AFK -om ili ulaskom u unutrašnjost itd.

Jovo Brown

Player
Player
Ako ces vec da pricas o zloupotrebi jedino sto moze da dobije kaznu je G.P 6.2 Zabranjeno je napuštanje situacije RP odbijanjem nastavka situacije RP, neprihvaćanjem / odbijanjem prve pomoći, napuštanjem igre, AFK -om ili ulaskom u unutrašnjost itd.
pustamo administraciju da ona odluci sta je prekrseno

Teo Swayze

🖤
Player
pustamo administraciju da ona odluci sta je prekrseno
jok ja cu pregledati XD, pa norm da ce administracije odluciti a ovo sto ti radis treba da se kaznjava za troll ili sabotiranje. Lepo prvi put upozrenje drugi put ban pa nece ti vise pasti napamet da se pravis pametan

Jovo Brown

Player
Player
jok ja cu pregledati XD, pa norm da ce administracije odluciti a ovo sto ti radis treba da se kaznjava za troll ili sabotiranje. Lepo prvi put upozrenje drugi put ban pa nece ti vise pasti napamet da se pravis pametan
nez sto onda pises nepotrebne komentare nebitan si totalno

Vlada_Sada

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID 19165 ce biti kaznjen za RP2WIN
( Necu da tretiram ovaj slucaj kao BAG ABUSE posto igrac nije iskoristio neku gresku ili zlooputrebio gresku u skriptu nego koristio DRON iz SKRIPTE sta moze da se koristi uvek kako clan FIB ,medjutim igrac 19165 dok ste ga pucali izbego smrt karakteru sa time sta je iskoristio dron sta njegov IC moze i ima mogucnost da to da radi ali je iskoristio kako bi ispao pobednik u datoj RP-situaciji kao sta je ova da izbegne da mu ubiju karakter)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom