Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
60225
Players nickname
Luigi Mortadella
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Oct 8, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/gsCyvVhtclc

Luigi Mortadela

Player
Player
Poštovani administratori,

Znam da sam pogrešio i iskreno mi je žao. Bio sam nepromišljen i nisam razmišljao o posledicama. Forum mi mnogo znači i žao mi je što sam izgubio priliku da budem deo zajednice.

Molim vas da mi date još jednu šansu — obećavam da ću poštovati pravila i ponašati se korektno ubuduće. Samo želim da se vratim i pokažem da sam naučio lekciju.

Hvala vam na razumevanju.

malamibulja

Player
Player
Poštovani administratori,

Znam da sam pogrešio i iskreno mi je žao. Bio sam nepromišljen i nisam razmišljao o posledicama. Forum mi mnogo znači i žao mi je što sam izgubio priliku da budem deo zajednice.

Molim vas da mi date još jednu šansu — obećavam da ću poštovati pravila i ponašati se korektno ubuduće. Samo želim da se vratim i pokažem da sam naučio lekciju.

Hvala vam na razumevanju.
Ova osoba ne zasluzuje un-ban jer ima hobby da vredja ljude IC i OOC. Kada bi ga Admin stavio u demorgan zbog prekrsenog pravila on bi ga izvredjao maximalno. Za Abrahama i Muju Simbu je posebno govorio, ali o tome necemo sada ovde. Igraca Ante Montana je vredjao zbog njegove nacionalnosti dosta puta. Realno dosta puta je rekao da je GandRP propao da ce da Quit-a i kada je izasao BMRP presao je na njega i rekao da je mnogo bolji i da ima vise da se RP-a. Takodje, ne mislim da je prekrsio GP 1.8 slucajno jer dobro zna pravila. Isto se hvalio time sto je prebacio pare. Dosta puta je rekao da bi polomio Muju Simbu OOC. Hvala draga Administracio!

Crniiiiiii

Player
Player
Ja mislim da ovaj Igrac ne zasluzuje un ban koliko puta je vredjao IC roditelje ne samo meni vec svima ja ga nisam okacio jer je dete jos ne razume Ali ja mislim po ovim ovolikim kaznama da i ponasanju IC da ne zasluzuje un ban.

Ugodan ostatak veceri

Arthur White

Luigi Mortadela

Player
Player
Ova osoba ne zasluzuje un-ban jer ima hobby da vredja ljude IC i OOC. Kada bi ga Admin stavio u demorgan zbog prekrsenog pravila on bi ga izvredjao maximalno. Za Abrahama i Muju Simbu je posebno govorio, ali o tome necemo sada ovde. Igraca Ante Montana je vredjao zbog njegove nacionalnosti dosta puta. Realno dosta puta je rekao da je GandRP propao da ce da Quit-a i kada je izasao BMRP presao je na njega i rekao da je mnogo bolji i da ima vise da se RP-a. Takodje, ne mislim da je prekrsio GP 1.8 slucajno jer dobro zna pravila. Isto se hvalio time sto je prebacio pare. Dosta puta je rekao da bi polomio Muju Simbu OOC. Hvala draga Administracio!
Nemam 3 ig kazne a i mozes ti svasta da pricas bez dokaza.

Luigi Mortadela

Player
Player
Ovo je ujedno i smesno i zalosno

Crniiiiiii

Player
Player
Kakvi crni dokazi nisi advokat a i po tvoji kaznama na 67906 ne treba imati dokaze pored tvojih kazni

Svaki sledeci off topic zamolio bi administraciju da se kazni

Status
Not open for further replies.
Top Bottom