SVE SE VIDI U POV

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dobicete 6.15 bolje povuciSVE SE VIDI U POV
![]()
SelfReportSVE SE VIDI U POV
![]()
odbrojano mu je od strane mene i prije mu je odrojanodobicete 6.15 bolje povuci
na povu se ne cuje nista dzabe to pricas dobicete obadvojica 6.15 bolje povuci dok imas vremenaodbrojano mu je od strane mene i prije mu je odrojano
obrojano ti je bilo dovoljno ako imas pov dostavi ga tina povu se ne cuje nista dzabe to pricas dobicete obadvojica 6.15 bolje povuci dok imas vremena
meni brojano nije vas pov vi ste kacili tako da ono ja sam samo rekao dobicete 6.15 3h jail i upozorenje a meni samo jail 3h a imam prime to je 1h i 30minobrojano ti je bilo dovoljno ako imas pov dostavi ga ti
nije moj pov al sam ti brojao tkdmeni brojano nije vas pov vi ste kacili tako da ono ja sam samo rekao dobicete 6.15 3h jail i upozorenje a meni samo jail 3h a imam prime to je 1h i 30min![]()
pa na povu nema dokaz dobicete 6.15 ne moras povuci al eto ja sam ispao dobar rekao vam vi radite sta hocetenije moj pov al sam ti brojao tkd
Hvala tebi rodjopa na povu nema dokaz dobicete 6.15 ne moras povuci al eto ja sam ispao dobar rekao vam vi radite sta hocete
nista brate al evo gledaj dobicete 6.15 vas dvojica al dobro ne morate da me slusate uzivaj te!Hvala tebi rodjo
Povukaonista brate al evo gledaj dobicete 6.15 vas dvojica al dobro ne morate da me slusate uzivaj te!