Büyük RP Yönetim Ekibine, dün (11.10.2025) civarında (saat, örneğin 16.30 GMT) EN1 sunucusunda hesabım Necip Solo'ya konulan kalıcı yasağa itiraz etmek için yazıyorum . Bu yasağın, tehlikeye atılmış bir hesabın eylemlerine bilmeden taraf olmamın sonucu olduğuna inanıyorum ve herhangi bir kural ihlali faaliyetinde aktif olarak yer almadım. Yasak, yakın bir arkadaş ve ağabey figürü olarak gördüğüm bir oyuncunun hesabından büyük miktarda para ve yasa dışı eşya transferi ile ilgili. En önemlisi, o sırada hesabının ele geçirildiğinden (hacklendiğinden) tamamen habersizdim. Beni bir yere çağırdı ve isteğine güvenerek gittim. Ucuz bir araba almasına ve plakasını çıkarmasına yardım etmemi istedi. Hemen ardından arabayı bana sattı ve yaklaşık 500.000 dolar değerinde bir silah ve 70.000 - 80.000 dolar değerinde birkaç yasa dışı eşyayı karakterime aktardı. O anki şaşkınlığımı ve şokumu dile getirdim. Daha sonra beni Ticaret Pazarı'na götürdü ve orada çeşitli rastgele oyunculara büyük miktarlarda paralar dağıtmaya başladı. Bu dağıtım sırasında bana 10.000.000 dolar aktardı. Kısa bir süre sonra, parayı başka yerlere dağıtmaya devam etti ve bana 5.000.000 dolar daha aktardı . Tüm bu süreç boyunca eylemlerim pasifti. Kural ihlali faaliyetlerine katılma konusunda hiçbir bilgim veya niyetim yoktu ; yalnızca ele geçirilen hesap transferleri yaparken oradaydım. Para veya eşyaları talep etmedim. Pasif bir alıcıydım, suç ortağı veya organizatör değildim. Olayın bir kaydı olmasa da, Yönetim'i sunucu kayıtlarını incelemeye çağırıyorum. Kayıtlar, tüm transferlerin ele geçirilen hesap tarafından başlatıldığını ve davranışımın bir RMT planına aktif bir katılımcı gibi olmadığını açıkça gösterecektir. Sunucu kayıtlarını inceleyerek, gönüllü bir katılımcı değil, bir olayın kurbanı olduğumu doğrulamanızı saygıyla rica ediyorum. Grand RP'de geçirdiğim zamana değer veriyorum ve kalıcı yasağımın kaldırılmasını umuyorum. Zaman ayırıp incelediğiniz için teşekkür ederim. Saygılarımla, Necip Solo