sve se vidi u pov
ovo je drugi pov
ovo je drugi pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!neki lik na serveru se zove Abraham?? nema veze sa svetcommoze li cijeli pov od prve scene , jer si ti mene gonjao da me udaris i vidi se na povu kako me i dalje udaras ... a drugi pov nije bila nikakva namjera zaustavio si se na cesti i kad sam te pokusao zaobic naletio si i tjt .. a moze li cijeli pov od svega cisto da se vidi kako i pg radis i sve tkd ..... a i vrijedjate abrahama XD XD
a ti ne radis pg sto se vozis tako niskim autom i ako nije bila nikakva namera zasto si me udario 2 puta da padnem sa planine mogo si me lagano udarit i vidi se tvoja namjera gurno si me da ne stignem na event (kralj planina) + ovo sto sam ja tebe udario nije uopce bilo namjerno i nisi sletio sa planine tako da ticulicamoze li cijeli pov od prve scene , jer si ti mene gonjao da me udaris i vidi se na povu kako me i dalje udaras ... a drugi pov nije bila nikakva namjera zaustavio si se na cesti i kad sam te pokusao zaobic naletio si i tjt .. a moze li cijeli pov od svega cisto da se vidi kako i pg radis i sve tkd ..... a i vrijedjate abrahama XD XD
samo daj cijeli pov od situacije od prvog udara vidi se na povovima vrijeme , zahtijevam cijeli pov i nista vise i sve ce bit jasno , s razlogom si izrezo povove ajde, samo si ti u pravu ja sam tebe namjerno ti mene nisi ne ne ne , daj cijeli pov i to je to pa cemo vidit namjere i sve ostalo, jasno se vidi kako te pokusavam zaobic ti skreces u lijevo da me bacis dole ja dajhem gas ti nalijeces i udaram te slucajno ...a ti ne radis pg sto se vozis tako niskim autom i ako nije bila nikakva namera zasto si me udario 2 put + ovo sto sam ja tebe udario nije uopce bilo namjerno i nisi sletio sa planine tako da ticulica