Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ivica Tosicc

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 5h
5. Vaš Discord: ivantosic
6. Vaše ingame ime: Ivica Tosic
7. Vaš ID: 53544

Dodatne informacije

1. Lider za FIB

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 Želeo bih da postanem lider FIB-a iz više razloga. Organizacija je po mom mišljenju najznačajnija i najuticajnija na čitavom serveru. Predstavlja veliki izazov i nije lako rukovoditi istom. Upravo zbog toga, zbog te odgovornosti, zelim da postanem lider.

2.2 Smatram da bi dosta promenio način rada ove organizacije, na bolje. Uveo bih neke nove stavke. Promenio bih koncept rada i napravio bolju, drugačiju priču.

2.3 Jedan covek ne moze da čini organizaciju. Shodno tome, imam spreman tim ljudi, iskusnih u svom poslu, koji ce mi pomagati i dati sve od sebe zarad doprinosa FIB-u.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Počeću od početka i ubacivanja ljudi u organizaciju. Niko sem mene, eventualno mojih zamenika, ne bi imao mogućnost ubacivanja ljudi. Na taj način sprečio bih ubacivanja "preko veze" i dobijanja nezasluženih rankova. Primer, neko tek što je ušao, dobije visoki čin. Nije fer prema onima koji su pošteno stekli svoj. Kada bi videli da se to dešava, sam trud i zalaganje oko posla bi im opao, a oni koji su preko veze ubačeni (obično se ispostavi) budu najbeskorisniji...Time bi svoje zaposlene držao zadovljnim i imali bi želju za radom kako bi stekli veći rank itd.

3.2 Obuka je jako važan faktor. Za svakog člana bi bila obavezna. Smatram da kada bi neučeni ljudi rukovodili ili bili u samor org, da bi to bio totalni sunovrat i da nikad to ne bih mogao da dopustim...Na toj obuci, novim članovima bi bilo objašnjeno sve u detalje. Počevši od pravila, pa do načina pucanja, taktičke zamisli itd. Obuka bi trajala jedan dan i sastojala bi se iz teoretskog i iz praktičnog dela. Tek nakon što je uspešno završe, počeli bi da rade.

3.3 Rankovi su sledeća stvar. Generalno u svim organizacijama, nebitno da li to bio crime ili state, postoje nepotrebni, bezpotrebni rankovi koji ne služe ničemu. Kada nekome date rank koji nema svoju funkciju, nema svoj zadatak, taj neko nakon kratkog vremenskog perioda igubi interesovanje, jer ne zna šta da radi i samim tim napusti organizaciju ili slično...Rankovi bi bili dobro smisljeni i funkcionalni, svaki rank bi imao svoj zadatak.

3.4 Što se tiče samog načina rada, fokus bi bio na racijama. Medjutim, daleko od toga da bi ostalo bilo zanemarivano. U dosadašnjim FIB mandatima, imam osećaj da su najcenjeniji bili ljudi koji su samo i isključivo skupljali dokaze na bande. Ne vidim poentu organizacije koja sebe ograničava time i koja se ne trudi oko drugih stavki. Ne može svako to da radi i ne interesuje to svakoga. Uveo bih jedinice koje bi se bavile drugim stvarima i koje ne bi bile diskriminisane u odnosu na 00 Agente i slično. Odnosno, gledao bih istim očima, i ove što skuplaju dokaze za raciju i ove koje se bave drugim aktivnostima.

3.5 Želja mi je da geto učinimo koliko toliko bezbednim. Pod time mislim da bi malte ne konstantno veliki broj mojih ljudi boravio tamo. Skupljali bi dokaze, hapsili, i ono njavažnije, obračunavali bi se sa kriminalcima. To nije lako za izvesti. Zvao bih ostale državne organizacije koje bi pomagale...Kada bi uspeli u ovoj zamisli, smatram da bi to bila jedna od većih odlika za FIB, a i za ostale koje bi pomagali, jer to niko do sada nije uradio. Vršili bi takav pritisak da banditi "ne bi mogli da dišu". Nakon jednog hapšenja i mera koje ćemo uvesti, mislim da im neće padati na pamet ni da ponesu ilegalno oružije, a kamoli da ga upotrebe.

HVALA NA ČITANJU!

draki draskovic

Player
Player
ivica za lidera, jedini dovoljno dokon da se time bavi, idemo ivice, koracima Darka Ćuluma.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom