Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Miselin Durlanac

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Miša
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek online po danu: 4-6 sati
5. Vaš Discord: biant
6. Vaše ingame ime: Miselinko Durlanac
7. Vaš ID: 45131

Dodatne informacije

1. Lider za FIB

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Iskustvo i profesionalizam

FIB je jedna od najbitnijih i najelitnijih organizacija na serveru, i vođenje ovakve organizacije zahteva iskustvo i ozbiljan pristup. Već sam vodio crime organizaciju, imam iskustvo u vođenju ljudi kako u RP-u, tako i u stvarnom životu, i smatram da bi FIB bio logičan izbor za moju prvu state organizaciju koju vodim. Takođe iza sebe imam veliki broj ljudi koji bi mi pomogli u vođenju ove organizacije,

2.2 Nova vizija i promene

Posmatrao sam prethodne mandate FIB-a i primetio da se skoro ništa nije menjalo. Želeo bih da unesem promene koje do sada nisu viđene i da unapredim ciljeve organizacije. Planiram da uvedem nove metode rada i aktivnosti koje će povećati uticaj FIB-a na serveru i učiniti organizaciju dinamičnijom i zanimljivijom za članove.

2.3 Fokus na kvalitetan RP

Imam dosta iskustva u RP-u, kako kao običan službenik tako i kao HC. FIB kao organizacija pruža mnogo mogućnosti za roleplay, i želeo bih da svaki član stekne nezaboravno iskustvo i nauči da se snađe u svim situacijama i da RP bude profesionalan i zanimljiv za sve strane.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlaz-a u organizaciji.

3.1 Profesionalnost i tim

Radiću na tome da unutar organizacije vlada profesionalan odnos i da konflikti budu svedeni na minimum. Takođe ću se truditi da imamo dobar odnos sa drugim organizacijama na serveru kako bi RP bio kvalitetan i zabavan, a ne napet i problematičan.

3.2 Reorganizacija strukture

Planiram da reorganizujem strukturu FIB-a radi lakšeg praćenja rada i bolje fleksibilnosti. Umesto dosadašnjih jedinica poput DEA, MOSSAD i UAT, FIB bi bio podeljen u divizije koje preuzimaju dužnosti specijalnih jedinica po rotaciji, npr. na nedeljnom nivou. Time bi svi članovi imali jasnije zadatke, a praćenje rada organizacije bi bilo efektivnije.

3.3 Rankovi po zaslugama

Rankovi će se zasluživati radom i angažovanjem, a ne automatski na osnovu prethodnih pozicija. Cilj je da napreduju oni koji zaista doprinose radu organizacije i pokažu odgovornost.

3.4 Više akcija i aktivnosti

Planiram da se organizuje više akcija poput namestaljki za ilegalnu prodaju, čišćenja geta, racija na BM, masovnih patrola i potrage za traženim licima. Na ovaj način RP će biti raznovrsniji i uzbudljiviji.

3.5 Prilike za sve clanove da isprobaju biografiju

Davaću prilike većem broju članova da iskuse povlastice korumpirane biografije, a ne samo pojedincima. Na taj način više ljudi može da stekne iskustvo i nauči nešto novo.

3.6 Treninzi i simulacije

Organizovaću više treninga, seminara i simulacija kako bi svi članovi bili spremni za obavljanje dužnosti. Ovo će povećati efikasnost i omogućiti da RP bude kvalitetan i profesionalan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom