sve se vidi u pov prvo je krenuo da opsjuje porodicu i onda je ce te cuti dalje u nastavku
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!zeljko, ne znam ko je ovaj lik koga si okacio, ali smatram da bi trebao da povuces iz razloga sto je nov, vidi se po id, i ako mu ukazes na tu gresku nece mu se ponoviti. pozzsve se vidi u pov prvo je krenuo da opsjuje porodicu i onda je ce te cuti dalje u nastavku
nema ja sa mu ukazem na tu gresku kako administracija odluci tako ce bitizeljko, ne znam ko je ovaj lik koga si okacio, ali smatram da bi trebao da povuces iz razloga sto je nov, vidi se po id, i ako mu ukazes na tu gresku nece mu se ponoviti. pozz
brate nemoj da si takav. pusti lika da uziva i da igra a ne da dobije bl cim je poceo da igr.nema ja sa mu ukazem na tu gresku kako administracija odluci tako ce biti
ne znam stvarnobrate nemoj da si takav. pusti lika da uziva i da igra a ne da dobije bl cim je poceo da igr.
dobro ovaj mu put oprastam sledeci put cu ga okaci tibrate nemoj da si takav. pusti lika da uziva i da igra a ne da dobije bl cim je poceo da igr.
hvala brate sto si takav, dobar si lik i doneo si ispravnu odluku, nadam se da se jece ponoviti ovo ovom likupovlacim zalbu