Informacije
1. Vaše ime u RL: Nemanja
2. Vaše godine: 32
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 8h+ radnim danima,vikend 10h+
5. Vaš Diskord: Nemanja93#2160
6. Vaše Ingame ime: Zajcev Nemanja
7. Vaš ID: 19930
Dodatne Informacije
1. Lider za...Federalni Istrazni Biro
2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Tri razloga uz objašnjenje)
Planiram da zadržim osnovnu FIB strukturu, ali da uvedem značajne izmene u rank sistemu i zaduženjima jedinica.
Novi rank sistem bi obuhvatao:
Svaki novi agent bi morao da prođe kroz tri ključne faze selekcije:
Tek nakon ovih testova agent bi mogao da postane deo stalnog osoblja. Time se osigurava da FIB dobijaju ljudi koji razumeju ozbiljnost uloge i RP pravila.
Planiram da razvijem više specijalizovanih timova, od kojih bi svaka imala jasno definisane zadatke i RP fokus:
Svaka jedinica bi imala svog komandanta koji direktno odgovara HC-u, čime se stvara red, odgovornost i jasnoća u radu.
Jedan od mojih glavnih ciljeva je jačanje međusobne saradnje sa ostalim državnim organizacijama.
Planiram da se redovno organizuju zajedničke RP vežbe, obuke i operacije sa LSPD-om, NG-om i DOJ-em.
Na taj način bismo postigli bolju koordinaciju, brže reagovanje u kriznim situacijama i veću RP dubinu tokom zajedničkih akcija.
Korupcija i loše ponašanje unutar državnih organizacija uništavaju poverenje i kvalitet RP-a.
U FIB-u bi bio uveden interni disciplinski sistem i nulta tolerancija na toksičnost i zloupotrebu ovlašćenja.
Interni nadzor i diskretne istrage unutar same organizacije bile bi redovna praksa, uz mogućnost anonimnih prijava članova.
Kao direktor, ne bih bio samo figura na vrhu, već i aktivan deo organizacije neko ko učestvuje u obukama, RP situacijama, akcijama i internim sastancima.
Smatram da je pravi lider onaj koji razume sve nivoe svoje organizacije i zna kako da pomogne svakom članu da napreduje.
Uvek bih bio dostupan svom HC timu i članovima koji imaju pitanja, probleme ili predloge.
Sa svojim iskustvom, znanjem i timom koji me podržava, verujem da mogu da FIB podignem na nivo profesionalizma, realizma i RP kvaliteta kakav se retko viđa.
Moj cilj nije samo da vodim, već da izgradim organizaciju u kojoj će svaka osoba želeti da ostane, napreduje i doprinese zajedničkom uspehu.

1. Vaše ime u RL: Nemanja
2. Vaše godine: 32
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 8h+ radnim danima,vikend 10h+
5. Vaš Diskord: Nemanja93#2160
6. Vaše Ingame ime: Zajcev Nemanja
7. Vaš ID: 19930
Dodatne Informacije
1. Lider za...Federalni Istrazni Biro
2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Tri razloga uz objašnjenje)
- Svoju karijeru u FIB-u započeo sam kao agent na obuci, a tokom vremena sam napredovao kroz sve hijerarhijske nivoe. Imao sam priliku da vodim FIB u dva mandata kao direktor, tokom kojih je organizacija bila stabilna, aktivna i prepoznata kao jedna od najuspešnijih državnih organizacija na serveru.Tokom tih mandata izgradio sam čvrstu strukturu unutar organizacije, unapredio komunikaciju između jedinica i uveo jasne RP procedure koje su podigle nivo profesionalizma i efikasnosti.Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u FIB-u od osnovnog agenta do rukovodioca. Poznajem svaki rank, svaku jedinicu i njihovu funkciju, što mi omogućava da ponovo vodim organizaciju sa punim razumevanjem, autoritetom i vizijom njenog daljeg razvoja.

- Federalni Istražni Biro mora da predstavlja vrhunac discipline, profesionalizma i integriteta na serveru. Moja vizija FIB-a je organizacija koja kombinuje realističan RolePlay pristup sa učinkovitom organizacijom rada.
Planiram da uvedem niz promena koje će poboljšati unutrašnji sistem od regrutacije i obuke, do načina na koji se sprovode istrage i racije.
Cilj mi je da svaki agent zna svoju ulogu, razume svoju odgovornost i ima jasan put napretka. Svaka jedinica bi imala konkretno definisane zadatke i vođe koji prate učinak članova. Time FIB postaje efikasan, ali i zabavan za igru, uz maksimalno poštovanje RP pravila. 
- Organizacija nije jaka zbog imena, već zbog ljudi koji je čine. Tokom vremena sam izgradio krug pouzdanih i odgovornih ljudi spremnih da daju maksimum.
Smatram da uz pravilan odabir kadra i jasno definisane RP zadatke, FIB može dostići svoj maksimum. Moj cilj je da svaka osoba u organizaciji oseti da je njen doprinos važan i da postoji prostor za napredak.
Kao direktor, zalažem se za strogo, ali pravedno rukovodstvo gde se greške ispravljaju kroz obuku i komunikaciju, a ne kroz nepotrebne kazne. Zdrav odnos između članova je osnova svakog uspeha. 
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji
Planiram da zadržim osnovnu FIB strukturu, ali da uvedem značajne izmene u rank sistemu i zaduženjima jedinica.
Novi rank sistem bi obuhvatao:
- Obavezne RP testove i obuke za svako unapređenje,
 - Interni sistem evaluacije rada agenata,
 - Jasnu podelu između terenskih, istražnih i tehničkih jedinica.

Novi sistem obuke i regrutacije
Svaki novi agent bi morao da prođe kroz tri ključne faze selekcije:
- Test izdržljivosti i discipline (IC i OOC test)
 - Psihološki test i procena RP ponašanja
 - RP scenario istrage i komunikacije

Tek nakon ovih testova agent bi mogao da postane deo stalnog osoblja. Time se osigurava da FIB dobijaju ljudi koji razumeju ozbiljnost uloge i RP pravila.
Specijalne jedinice
Planiram da razvijem više specijalizovanih timova, od kojih bi svaka imala jasno definisane zadatke i RP fokus:
- 00 jedinica - elitni agenti zaduženi za najkompleksnije operacije i istrage (ograničen broj članova).
 - Pregovaračka jedinica (Negotiation Team) - mali tim obučen za krizne situacije i talačke pregovore.
 - Anti-Terroristicka jedinica (UAT) - fokusirana na obezbeđivanje i neutralisanje pretnji.
 - Forenzički tim – zadužen za prikupljanje, analizu i RP validaciju dokaza.
 Jedinica 731 - zaduženi za najkompleksnije operacije,krizne situacije i neutralisanje pretnji
Postoji tu jos jedinica ali ne zelim da otkrivam detalje iz vise razloga(mogu da ih iznesem na ispitivanju ako se nadjem tamo)
Svaka jedinica bi imala svog komandanta koji direktno odgovara HC-u, čime se stvara red, odgovornost i jasnoća u radu.
Saradnja sa ostalim organizacijama
Jedan od mojih glavnih ciljeva je jačanje međusobne saradnje sa ostalim državnim organizacijama.
Planiram da se redovno organizuju zajedničke RP vežbe, obuke i operacije sa LSPD-om, NG-om i DOJ-em.
Na taj način bismo postigli bolju koordinaciju, brže reagovanje u kriznim situacijama i veću RP dubinu tokom zajedničkih akcija.
Borba protiv korupcije i toksicnosti
Korupcija i loše ponašanje unutar državnih organizacija uništavaju poverenje i kvalitet RP-a.
U FIB-u bi bio uveden interni disciplinski sistem i nulta tolerancija na toksičnost i zloupotrebu ovlašćenja.
Interni nadzor i diskretne istrage unutar same organizacije bile bi redovna praksa, uz mogućnost anonimnih prijava članova.
Lično učešće i dostupnost lidera
Kao direktor, ne bih bio samo figura na vrhu, već i aktivan deo organizacije neko ko učestvuje u obukama, RP situacijama, akcijama i internim sastancima.
Smatram da je pravi lider onaj koji razume sve nivoe svoje organizacije i zna kako da pomogne svakom članu da napreduje.
Uvek bih bio dostupan svom HC timu i članovima koji imaju pitanja, probleme ili predloge.
FIB je više od obične organizacije, to je sistem koji predstavlja pravdu, red i poverenje.Sa svojim iskustvom, znanjem i timom koji me podržava, verujem da mogu da FIB podignem na nivo profesionalizma, realizma i RP kvaliteta kakav se retko viđa.
Moj cilj nije samo da vodim, već da izgradim organizaciju u kojoj će svaka osoba želeti da ostane, napreduje i doprinese zajedničkom uspehu.