Ajde napravi jos koji acc da te banujem, izgleda ti nije dovoljno sto sam te banovao 2 putaajde sacu ti ja legit config sa ne zavrsis kao sto si na en3 citerko
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ajde napravi jos koji acc da te banujem, izgleda ti nije dovoljno sto sam te banovao 2 putaajde sacu ti ja legit config sa ne zavrsis kao sto si na en3 citerko
ti me banovo hahahaha pa ja sam i hteo da dobijem ban zato sam i tebe ubio kroz planinu mislim ko drugi da kaci ako ne ti ako stv nisi bio ti na en3 sto onda nikad nisi igrao sa qiomAjde napravi jos koji acc da te banujem, izgleda ti nije dovoljno sto sam te banovao 2 puta
sta pricas ti, pa svako bi te okacio da ga ubijes kroz brdoti me banovo hahahaha pa ja sam i hteo da dobijem ban zato sam i tebe ubio kroz planinu mislim ko drugi da kaci ako ne ti ako stv nisi bio ti na en3 sto onda nikad nisi igrao sa qiom
ova dvojica pre tebe nisusta pricas ti, pa svako bi te okacio da ga ubijes kroz brdo
specijalci vrvova dvojica pre tebe nisu