Informacije
1. Vaše ime IRL Dimitrije
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT + 1
4. Prosjek online po danu 2-5h
5. Vaš Discord csumarr.
6. Vaše ingame ime Arthur White
7. Vaš ID 64600
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Iskreno, želim da budem lider Los Santos Vagosa iz nekoliko ličnih i RP razloga:
Oduvek me privlačio stil i kultura Vagosa,
Vagos kao organizacija ima svoju posebnu energiju — žuta boja, ulični stil, meksičko poreklo i ceo taj RP identitet su mi uvek bili zanimljivi. Znam kako da to iskoristim u RP-u, da napravim atmosferu u organizaciji gde se svi osećaju kao deo "familije", i to ne samo kroz pucanje, već i kroz međusobno poštovanje i zajedničke RP situacije. Mislim da mogu da vratim taj pravi gang RP, koji nije samo DM.
Želim da dokažem da se Vagos može voditi ozbiljno i organizovano,
Previše puta sam gledao kako Vagos propada zbog loše organizacije ili nediscipline. Želim da pokažem da i gang može da funkcioniše kao ozbiljna struktura, sa pravilima, redom i poštovanjem hijerarhije. Ako dobijem lidera, vodiću organizaciju tako da budemo poštovani i od strane drugih bandi, ali i admin tima – zbog kvaliteta RP-a.
Imam jasnu viziju kako da okupim i zadržim aktivnu ekipu,
Znam koliko je teško okupiti ljude i držati ih aktivnim, ali verujem da kroz dobru komunikaciju, svakodnevne aktivnosti (napadi, dropovi, RP situacije) i zdravo okruženje, mogu da napravim tim koji neće samo igrati zbog nagrada, nego zato što uživa u RP-u. Želim da Vagos bude poznat po tome što ima lojalnu, složnu i aktivnu ekipu – gde svaki član zna svoju ulogu.

Vagos Gang – Ranks 
Rookie –Nov u bandi, pod posmatranjem
Street Kid – Obavlja sitne poslove, uči ulice.
Prospect – Pokazujući lojalnost, dokazujući da imaju ono što je potrebno.
Driver –Bavi se prevozom, odlascima i iskrcavanjem.
Runner – Dostavlja pakete, nosi poruke, pomera težinu.
Soldier – Poveren akcijom, naoružan i spreman.
Trigger –Strelac na prvoj liniji fronta, bavi se ozbiljnim poslovima.
Enforcer– Održava red, disciplinuje niže činove, naplaćuje dugove.
Lieutenant – Vodi male ekipe, koordinira lokalne operacije.
Captain – Nadgleda više poručnika, planira veće poteze.
Right Hand –Zamenik komandanta, govori glasom šefa.
Underboss – Vodi svakodnevne operacije, odgovara samo vrhu.
El Patrón– Šef. Završna reč. Upravlja celom bandom.