Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18992
Players nickname
Amarr Spaii
Suspect ID
78755
Date of violation
Oct 18, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/zOPyy90p9vQ

Tungsten

Player
Player
Super :) hvala sto si ispostovao - samo da upload moj POV. Molim administraciju da kazni svaki OFFTOPIC.

Tungsten

Player
Player
Administracija u prilogu vam dostavljam svoj POV (odbrane masine) -
Kao i sliku doticnog koji se vratio posle smrti par minuta na mesto smrti da bi saznao moj ID -
izvolite takodje POV (VREME LECI SVE). Zamolio bih vas da istog KAZNITE sa G.P. 6.7 Hvala unapred!

B0jke

Player
Player
Administracija u prilogu vam dostavljam svoj POV (odbrane masine) -
Kao i sliku doticnog koji se vratio posle smrti par minuta na mesto smrti da bi saznao moj ID -
izvolite takodje POV (VREME LECI SVE). Zamolio bih vas da istog KAZNITE sa G.P. 6.7 Hvala unapred!
au bro radis PG skačući sa zgrade i pucas sa drugog posjeda, ne kontam sta ?

Tungsten

Player
Player
Oh ne, nisi to napisao :ninja:, ti sto skaces sa zgrade. Molim administraciju da zatrazi ceo POV od doticnog i da kazni svakoga ko krsi pravila. Moze i ban svih nas sto se mene tice dosta mi je da ovakvi igraci narusavaju igru svima i da prolaze ne kaznjeno. Hvala unapred!

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da prihvatim ovu žalbu.

ID 78755 će dobiti kaznu za GP 6.15 jer je pucao van svog poseda i bez brojanja.
ID 18992 će biti kažnjen za NLR zbog dolaženja na isto mesto 3 minuta nakon što je ubijen (pravilo kaže da je zabranjeno vraćanje 15 minuta).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom