Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku administratora G.P 6.15 | Kizule Macakk

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78755
Players nickname
Celikk Metalovic
Administrators nickname
Kizule Macakk
Date
Oct 18, 2025
Time
10:22 AM
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1161051/#post-4043830

Tungsten

Player
Player
Podnosim zalbu na odluku administratora Kizule Macakk koji mi je izrekao kaznu ID 78755 će dobiti kaznu za GP 6.15 jer je pucao van svog poseda i bez brojanja.

Thread > Approved - G.P 6.15 I 78755

Sve pohvale za administratora, nista lose ali jednostavno bih voleo objasnjenje kazne da istu ne bih slucajno uradio ponovo jer mi iskreno vise nista nije jasno.
Jedni kazu jedno drugi drugo a nigde nema objasnjeno precizno sta je tacno dozvoljeno, razdaljina, brojanje, itd, itd.

Ne znam da li je snimanje i kacenje razgovora sa administratorima po pravilima pa bih vas zamolio da mi pisanim putem pomognete da shvatim precizno koje su granice u RP-u kada je u pitanju odbrana/napad masine za stampanje novca ili ukoliko je moguce obavimo jedan brzi razgovor preko voice chat-a. Hvala svakako!

Lovro22 cisto da vidis i ti da me interesuje vise o ovome a takodje da ti kao i drugima pokazem od cega sam i kako sam dobra dusa bio :)
>
> Rejected - Povlacim

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom