Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mixa Lacoste

Leader
Leader
Informacije:
1. Vaše ime irl: Mihajlo

2. Vaše godine: 16

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosek online po danu: 4h-12h

5. Vaš discord: mixalacoste

6. Vaše ingame ime: Mixa Lacoste

7. Vaš ID: 27648

Dodatne informacije:
1. Lider za Federal Investigation Bureau. (FIB)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1-Posvećenost, profesionalizam i sigurnost prema organizaciji

Oduvek sam bio posvećen prema svemu što radim, siguran i uveren u svoje odluke. Smatram da FIB ima glavnu ulogu koja utiče na smanjenje kriminala i kriminalnih skupina u gradu, samim tim bi trebalo da obezbedimo sigurnost svima. Kao lider obezbedio bih novim članovima da zavole organizaciju i rad tako što bi im obuke držali visoko obučeni, komunikativni i iskusni ljudi iz mog High Command tima. Cilj mi je da gradjane Los Santosa
obezbedimo tako sto bi smanjili broi kriminalnih skupina, porodica i manjih udruzenja. FIB je vec dosta mandata unazad najbolja organizacija u gradu sa najboljim zaposlenim ljudima, a ja bih se potrudio da to tako ostane.

2.2- Iskustvo

Kroz moje višegodišnje aktivnosti prošao sam kroz sve organizacije te znam dobro posao svih State organizacija. Moja možda i glavna osobina i prednost je što mogu da prepoznam kada je neko od kolega nezadovoljan sa poslom ili ostalim kolegama te bih mu mogao pomoći da se oseća prijatno dok radi svoj posao. Ceo moj HC tim je veoma iskusan poput mene, tako da bi mi oni pomagali uvek i u vezi bilo čega što se dešava u organizaciji. FIB bi već prve nedelje imao dosta aktivnih zaposlenih lica koji bi suzbijali kriminal i kriminalne skupine na visokoprofesionalnom nivou.

2.3-Komunikativnost i odnosi

Za uspešan rad i aktivnost, pre svega potreban je dobar odnos sa kolegama i dobra komunikacija. Nezainteresovani ljudi ne bi bili primljeni da rade u FIB-u jer nam takvi ljudi nisu potrebni u organizaciji zbog kvarenja odnosa i gubljenja komunikacije sa ostalim kolegama. Od strane FIB-a ostale ogranizacije (LSPD, SAHP, EMS, NG, GOV) imale bi kulturno i komunikativno obraćanje i poštovanje na visokom nivou. Sastanci bi se održavali svakoga dana radi stabilizacije odnosa i obraćanja pažnje ukoliko kolege iz drugih organizacija imaju žalbu ili kritiku na našeg agenta.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1-Sakupljanje Dokaza i pregovori

Posebni agenti bilii bi zaduzeni za sakupljanje dokaza protiv kriminalnih skupina, bandi i porodica. Pregovori na talackim situacijama bili bi ozbiljni i FIB bi uvek bio spreman da plati odredjenu sumu novca za taoce jer su taoci u tom trenutku najbitniji. Posebni ljudi bi priveli organizatore tog terora i ispitali u posebnim prostorijama radi lakseg dokaza za spis predmeta.

3.2-Dobri odnosi sa drugim State organizacijama

Kroz zajedničke akcije i sastanke, planiram da se upoznam sa kolegama iz drugih organizacija i uspostavim sa njima stabilnu poslovnu vezu radi boljeg posla i ukidanjem kriminala u gradu. Uvek bi pomagali svim ostalim state organizacijama oko bilo cega.

3.3-Povećane zaštitne mere gradjana i hapsenje trazenih lica

Tajni Agenti FIB-a bi se krili po ulicama i trazili trazene kriminalce te bi ih uhapsili. Time bi na ulicama bili posteni gradjani, a kriminalci bi lezali u zatvoru.

3.4-Zapošljavanje

Svaki član bi morao da prođe kroz detaljno ispitivanje . Zapošljavanje bi se vršilo preko aplikacije. Assistenti FIB Directora bi ispitivali kandidate i odlucivali ko je spreman za FIB, a ko nazalost nije.

3.5-Raspored na akcijama i u gradu

Svaka jedinica u FIB-u bila bi rasporedjena na razlicite delove grada, kao i na akcijama. Kada su pregovori u toku, najvisi cin bi se nalazio tamo sa par Agenata, ostatak ekipe bio bi na razlicitim pozicijama spreman na pucnjavu, ili u nekom slucaju jurnjavu za kriminalcima. U gradu bi isli Agenti koji pronalaze ljude trazene od drzave.

3.6-Ozbiljnost u organizaciji

Tokom rada FIB-a ne bi bilo mesta za ljude koji se ponašaju neprofesionalno, nedolično i ne poštuju kolege i koleginice. Ozbiljnost bi bila na prvom mestu, u slobodno vreme bi bilo dozvoljeno zezanje, ali sve u umerenim količinama i bez vredjanja ostalih.

3.7-Bonusi

Bonuse bi delio po zasluzi, ko koliko radi, taj toliko zaradi! Ne bitno na cin.

4. Kriterijumi zaposljavanja u FIB-u

MINIMALNE GODINE IC: 14

POSEDOVANJE: Dozvole za oružje, vozačke dozvole i zdravstvenog osiguranja kao i Vojne Legitimacije

Poznavanje pravila grada i zelja za rad

Komunikativnost i poštovanje.

5. KODOVI

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.

10-2 - Negativno.

10-3 - Prekid razgovora na centrali.

10-4 - Potvrda / Primljeno.

10-5 - Ponovite poslednji prenos.

10-6 - Zanemarite poslednji prenos.

10-7 - Pauza.

10-8 - Povratak sa pauze.

10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!

10-10 - Pucnjava u toku.

10-11 - Pljačka u toku.

10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!

10-20 - Trenutna lokacija?

10-33 - Hitno potrebna podrska!

10-35 - Ranjen gradjanin

10-99 - Situacija je završena!

Kod A - Pad igre

Kod B - F8 i U

Status 1 - Dolazak na smenu

Status 2 - Odlazak sa smene

6. RANKOVI

Suspend/odsustvo

1. Suspend

2. Odsustvo

Command

3. Recruit

4. Agent on Training

5. Shadow agent

6. Field agent

7. Junior FIB agent

8. FIB agent

9. Senior FIB agent

10. Special agent

11. Federal Detective

12. DEA recruit

13. DEA junior

14. DEA senior

15. SWAT recruit

16. SWAT junior

17. SWAT senior

18. MOSSAD recruit

19. MOSSAD junior

20. MOSSAD senior

High Staff

21. Trainer Instructor

22. FIB Supervisor

23. FIB secret

24. Deputy Head of Department

25. Head of Department

High Command

26. 00 agent

27. Chief of Staff

28. Asistent of FIB director

29. Deputy FIB director

30. FIB director

antisa

Player
Player
Informacije:
1. Vaše ime irl: Mihajlo

2. Vaše godine: 16

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosek online po danu: 4h-12h

5. Vaš discord: mixalacoste

6. Vaše ingame ime: Mixa Lacoste

7. Vaš ID: 27648

Dodatne informacije:
1. Lider za Federal Investigation Bureau. (FIB)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1-Posvećenost, profesionalizam i sigurnost prema organizaciji

Oduvek sam bio posvećen prema svemu što radim, siguran i uveren u svoje odluke. Smatram da FIB ima glavnu ulogu koja utiče na smanjenje kriminala i kriminalnih skupina u gradu, samim tim bi trebalo da obezbedimo sigurnost svima. Kao lider obezbedio bih novim članovima da zavole organizaciju i rad tako što bi im obuke držali visoko obučeni, komunikativni i iskusni ljudi iz mog High Command tima. Cilj mi je da gradjane Los Santosa
obezbedimo tako sto bi smanjili broi kriminalnih skupina, porodica i manjih udruzenja. FIB je vec dosta mandata unazad najbolja organizacija u gradu sa najboljim zaposlenim ljudima, a ja bih se potrudio da to tako ostane.

2.2- Iskustvo

Kroz moje višegodišnje aktivnosti prošao sam kroz sve organizacije te znam dobro posao svih State organizacija. Moja možda i glavna osobina i prednost je što mogu da prepoznam kada je neko od kolega nezadovoljan sa poslom ili ostalim kolegama te bih mu mogao pomoći da se oseća prijatno dok radi svoj posao. Ceo moj HC tim je veoma iskusan poput mene, tako da bi mi oni pomagali uvek i u vezi bilo čega što se dešava u organizaciji. FIB bi već prve nedelje imao dosta aktivnih zaposlenih lica koji bi suzbijali kriminal i kriminalne skupine na visokoprofesionalnom nivou.

2.3-Komunikativnost i odnosi

Za uspešan rad i aktivnost, pre svega potreban je dobar odnos sa kolegama i dobra komunikacija. Nezainteresovani ljudi ne bi bili primljeni da rade u FIB-u jer nam takvi ljudi nisu potrebni u organizaciji zbog kvarenja odnosa i gubljenja komunikacije sa ostalim kolegama. Od strane FIB-a ostale ogranizacije (LSPD, SAHP, EMS, NG, GOV) imale bi kulturno i komunikativno obraćanje i poštovanje na visokom nivou. Sastanci bi se održavali svakoga dana radi stabilizacije odnosa i obraćanja pažnje ukoliko kolege iz drugih organizacija imaju žalbu ili kritiku na našeg agenta.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1-Sakupljanje Dokaza i pregovori

Posebni agenti bilii bi zaduzeni za sakupljanje dokaza protiv kriminalnih skupina, bandi i porodica. Pregovori na talackim situacijama bili bi ozbiljni i FIB bi uvek bio spreman da plati odredjenu sumu novca za taoce jer su taoci u tom trenutku najbitniji. Posebni ljudi bi priveli organizatore tog terora i ispitali u posebnim prostorijama radi lakseg dokaza za spis predmeta.

3.2-Dobri odnosi sa drugim State organizacijama

Kroz zajedničke akcije i sastanke, planiram da se upoznam sa kolegama iz drugih organizacija i uspostavim sa njima stabilnu poslovnu vezu radi boljeg posla i ukidanjem kriminala u gradu. Uvek bi pomagali svim ostalim state organizacijama oko bilo cega.

3.3-Povećane zaštitne mere gradjana i hapsenje trazenih lica

Tajni Agenti FIB-a bi se krili po ulicama i trazili trazene kriminalce te bi ih uhapsili. Time bi na ulicama bili posteni gradjani, a kriminalci bi lezali u zatvoru.

3.4-Zapošljavanje

Svaki član bi morao da prođe kroz detaljno ispitivanje . Zapošljavanje bi se vršilo preko aplikacije. Assistenti FIB Directora bi ispitivali kandidate i odlucivali ko je spreman za FIB, a ko nazalost nije.

3.5-Raspored na akcijama i u gradu

Svaka jedinica u FIB-u bila bi rasporedjena na razlicite delove grada, kao i na akcijama. Kada su pregovori u toku, najvisi cin bi se nalazio tamo sa par Agenata, ostatak ekipe bio bi na razlicitim pozicijama spreman na pucnjavu, ili u nekom slucaju jurnjavu za kriminalcima. U gradu bi isli Agenti koji pronalaze ljude trazene od drzave.

3.6-Ozbiljnost u organizaciji

Tokom rada FIB-a ne bi bilo mesta za ljude koji se ponašaju neprofesionalno, nedolično i ne poštuju kolege i koleginice. Ozbiljnost bi bila na prvom mestu, u slobodno vreme bi bilo dozvoljeno zezanje, ali sve u umerenim količinama i bez vredjanja ostalih.

3.7-Bonusi

Bonuse bi delio po zasluzi, ko koliko radi, taj toliko zaradi! Ne bitno na cin.

4. Kriterijumi zaposljavanja u FIB-u

MINIMALNE GODINE IC: 14

POSEDOVANJE: Dozvole za oružje, vozačke dozvole i zdravstvenog osiguranja kao i Vojne Legitimacije

Poznavanje pravila grada i zelja za rad

Komunikativnost i poštovanje.

5. KODOVI

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.

10-2 - Negativno.

10-3 - Prekid razgovora na centrali.

10-4 - Potvrda / Primljeno.

10-5 - Ponovite poslednji prenos.

10-6 - Zanemarite poslednji prenos.

10-7 - Pauza.

10-8 - Povratak sa pauze.

10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!

10-10 - Pucnjava u toku.

10-11 - Pljačka u toku.

10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!

10-20 - Trenutna lokacija?