Nele Vip sigma hahahahha
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nele Vip sigma hahahahha
U pravu si nisi zavisan da igras na drugi server kad evejdas na rs XdBrate nisam toliko zavisan da moram da igram na drugi server i da nemam posla i da sam matora dzukela koja se kurci na forum![]()
nemoj da molite nije lepo LEGIT igraci iz yakuzeU pravu si nisi zavisan da igras na drugi server kad evejdas na rs Xd
Brate ja msm da on nije u yakuzi i da je bl iz yakuze al jbg mora i neko bit glup dzemilenemoj da molite nije lepo LEGIT igraci iz yakuze
dzemile taj lik je kickan odavno iz fema svega 3 dana je igrao za nasnemoj da molite nije lepo LEGIT igraci iz yakuze
,
Dzabe se ljutite sto vam reportam citere, i posle kacite zalbe na mene
Igrajte malo posteno, i bez citera
I da Brando, nemoj da teras tvoje pudlice da pisu zalbe, vec napisi sam
A za sve citere koje imas u familiji, svakog cu posebno da.
reportam, samo da uhvatim vremenapc
I molim te da uzmes i u obzir vrijeđanje pojedinaca u komentarima ( nacionalizam ) .Pregled žalbe u toku!
faci si nudio lifetime skriptu za 150e o cem pricamociterko? pola tvojih ljudi sutra saljem ti ssove kako me pita za cl3anere itd a ovako ruke nemas klk znam u box odma
dzemile dzemilei jack je to isto reko a kolko si mu se ucmario mogo si pertle bar ostavit da te izvucemoCek Cek nemam para raspitaj se malo hahahahha nikad nit sam ban evdao nit cu hvala bogu
Nije istina kome sam slao? keru ti si ovako frantelli ker bio i ostaoi + dzemil je slao u 99% bloodsima frantelli cleaner celom teamu..
trebas dokaz?Nije istina kome sam slao? keru ti si ovako frantelli ker bio i ostao
Posaljitrebas dokaz?
+ ja nikad frantelli nisam bio