By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Burazeru moj stojiš u mestu i cudis se nestoZahtjevam da doticni dostavi svoj pov sa eventa malo je sumljivo da mi padne hp a ne vidi se pogodak metka
Na snimku se jasno vidi da me metak nije pogodio a hp je pao, 100% osoba nece dostavit POV jer se jasno vidi da koristi citove kao i cjeli Blueblood fam i vidi se da je hp skinut preko skripte a ne normalnim hitomBurazeru moj stojiš u mestu i cudis se nesto
Možda te je pucao čačkalicom pa se ne vidi?![]()
Zove te pijacaNa snimku se jasno vidi da me metak nije pogodio a hp je pao, 100% osoba nece dostavit POV jer se jasno vidi da koristi citove kao i cjeli Blueblood fam i vidi se da je hp skinut preko skripte a ne normalnim hitom
Ugasi citove pa se javiZove te pijaca
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu
Zahtevam da ID 81846 dostavi POV sa "Snimanje preduzeća" 19.10 u 1:07.
Rok za dostavljanje - 8h
Decko ne znaš šta je cit bolje idi na pijacu ili nazad u Sahp ovo ti bas i ne ideNa snimku se jasno vidi da me metak nije pogodio a hp je pao, 100% osoba nece dostavit POV jer se jasno vidi da koristi citove kao i cjeli Blueblood fam i vidi se da je hp skinut preko skripte a ne normalnim hitom
brate da li smo realniNa snimku se jasno vidi da me metak nije pogodio a hp je pao, 100% osoba nece dostavit POV jer se jasno vidi da koristi citove kao i cjeli Blueblood fam i vidi se da je hp skinut preko skripte a ne normalnim hitom