Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Licna biografija| Vandy White |58636

Status
Not open for further replies.

Vandy

Player
Player
Ime: Vandy White
Starost: 27
Rasa: Beli
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Los Santos
Pol: Muški
Težina: 76
Visina: 186
Boja očiju: zelena
Boja kose: bela
Tetovaže: tetovaze na rukama i nogama
Prednost: Dobro pamćenje, snalažljiv
Slabost: tvrdoglav,zivcan,agresivan

Zovem se Vandy White. Imam 27 godina i potičem iz predgrađa Los Santosa — mesta gde se ljudi ne rađaju sa šansom, nego je otimaju. Odrastao sam među betonom i bukom sirena, naučio da se ne oslanjam ni na koga osim na sebe. Tamo gde sam ja stasao, moral se meri po tome koliko daleko si spreman da ideš da preživiš, a ne po tome koliko si dobar.

Prve lekcije sam naučio na ulici. Kako da prepoznam laž po pogledu, kako da se izvučem iz problema pre nego što počne. Bio sam klinac koji je brzo shvatio da pravila pišu oni koji imaju oružje i novac. A ja sam hteo oboje. Počeo sam sitno — obezbeđenje klubova, poslovi u senci, pa transport. Svaki korak me vodio dublje u igru, sve dok nisam shvatio da nazad više nema.

Nisam od onih koji pričaju o časti. Čast ne plaća račune, niti spašava život kad metak proleti pored glave. Naučio sam da mirno dišem dok se sve ruši oko mene. Kad se dogodi haos — ja sam taj koji ga koristi.

Na telu imam ožiljke koji pričaju više od reči. Svaki podseća na nešto što sam preživeo, nekog koga sam izgubio, i odluku koju sam morao da donesem. Ne nosim prošlost kao teret, već kao dokaz da sam još tu.

Ne glumim gangstera. Ja jesam ono što sam postao — proizvod ulice, rezultat previše tišine i previše krvi. Kad dođem, ne treba da pričam ko sam. Ljudi to osete. A kad odem — ostane muk.

ISHODI:
1.Vandy može da diže ljude sa medicinskom opremom, pretrazuje,kupiti oruzije sa poda,roba, pljačka ako ima revolver u rukama(razlog: sposobnost raditi sve to jednom rukom)
2.Vandy može ići na 2v1 jer je precizan i snalažljiv.
3.Vandy može pretrazivati ljude s bilo kje strane i krasti gotovinu sa revolverom u ruci.
4. Vandy može voziti auto off road 60 kmh
5. vandy moze slomiti kamericu sa /me /do / try komandama.
6.vandy moze da prica na radio sa pistoljem u ruci.

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Vandy moze slomiti kamericu sa /me /do / try komandama. - Moras imat RP razlog, nemos ic random i lomit, perk lose definiran samim time odbijen
U slucaju krsenja server pravila biografija se ODBIJA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom