Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Mixa Lacoste

Leader
Leader
1. Vaše ime IRL: Mihajlo
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-10h
5. Vaš Discord: mixalacoste
6. Vaše Ingame ime: Mixa Lacoste
7. Vaš ID: 27648

Dodatne informacije:
1. Lider za:
LifeInvader

2. Zašto želim biti Lider ove specifične organizacije?
-Smatram da je Lifeinvader vrlo zanimljiva organizacija koja ima vrlo dobre mogucnosti i razne zanimljive stvari. Imam iskustva u ovoj organizaciji, znam posao i sve vezano za to. Imam prijatelje koji su vec dugo u Lifeinvader-u i pomogli bi mi u unapredjenju organizacije. Talent Show bi se redovno radio u odredjenom vremenskom periodu. Planiram da povecam aktivnost clanaka i da dovedem vise novinara koji bi se trudili da cesto rade intervju-e sa Drzavnim organizacijama kao naprimer: Stanje na autoputevima, kriminal u gradu, bezbednost gradjana itd.
-Posvecen sam svemu sto radim i aktivan, smatram da me to cini spremnim za lidera

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Pokusali bi povecati RolePlay tako sto bi redovno radili intervjue, talent show, pisali ethere za razne aktivnosti u gradu. Smislili bi dogadjaje da snimamo kao naprimer trening Vojske, radarske kontrole policije...

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!

Pozvani ste na interviju za organizaciju Lifeinvader koji će se održati u petak 24.10.2025 sa početkom u 18h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom