Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal | G.P 1.1 + 1.4| Aldin Verstappen | Za Muju

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
75580
Players nickname
Enzo Yiwannuoweqi
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Oct 18, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/YQYQS07

EnzoYiwannuoweqi

Player
Player
Pozdrav draga administracio.Pre 2 dabna sam dobio ban za generalno pravilo GP1.1 i GP 1.4.Pogresio sam svestan sam solje greske...Ja vam se nai iskrenije izvinjavam na ovome.Obecavan da se ovakve greske vise nece ponoviti ako mi date unbun.Bas bi zeleo da se vrapim na ovalj proljekat i ponovo zapocnem rp sa moim drugovima.Proveo sam sate i sate igrajuci na ovom divnom proljektu i ne bi zeleo da mi sve to propadne...Zelim vam sve naljbolje i nadmam se dobrom odgovoru!Hvala sto se izdvoili vrece za citanje

Social club :

EnzoYiwannuoweqi

Player
Player
Pozdrav draga administracio.Pre 2 dabna sam dobio ban za generalno pravilo GP1.1 i GP 1.4.Pogresio sam svestan sam solje greske...Ja vam se nai iskrenije izvinjavam na ovome.Obecavan da se ovakve greske vise nece ponoviti ako mi date unbun.Bas bi zeleo da se vrapim na ovalj proljekat i ponovo zapocnem rp sa moim drugovima.Proveo sam sate i sate igrajuci na ovom divnom proljektu i ne bi zeleo da mi sve to propadne...Zelim vam sve naljbolje i nadmam se dobrom odgovoru!Hvala sto se izdvoili vrece za citanje

Social club :
Ili za Aldina

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Na novoj zalbi dostavi mi sledece

- Ponovo objasnjenje kao sto si sada
- Ponovo prvobitno ime social cluba na kom je ovaj nalog kreiran / " Pisano ne slika "
- YT / Video dokaz / POV da i dalje posjedujes taj Social Club , potrebno je da se vidi rockstar acc + ova zalba

Ukoliko nesto od navedenog ne bude dostavljeno zalba ce automatski biti odbijena , Hvala na razumjevanju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom