Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LIder za Los Santos Vagos | Nikolla Angell

Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Vladx

Player
Player
  1. Informacije
    1. Vaše ime u RL: Nikola,
    2. Vaše godine: 15,
    3. Vremenska zona: GMT + 1,
    4. Prosječna aktivnost na dan: 5-6 h,
    5. Vaš Diskord: nikola378,
    6. Vaše Ingame ime: Nikolla Angell
    7. Vaš ID: 64117
      Dodatne Informacije
      1. Lider za... Los Santos Vagos,
      2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem),
      2.1 Vagosi su mi uvek bili jedna od najzanimljivijih organizacija na serveru. Sviđa mi se lokacija hq, boja. Bio sam više puta član ove organizacije i dobro poznajem kako funkcijoniraju stvari u organizaciji.
      2.2 Do sada nisam imao priliku da budem lider, i mislim da je vreme da se oprobam u toj ulozi. Želim da pokažem da mogu da vodim ekipu, da organizujem akcije i da se dobro snalazim u vođenju RP situacija. Već imam tim ljudi koji bi bili tu uz mene i zajedno bismo radili dobar posao za server i organizaciju.
      2.3 Imam dosta iskustva u kriminalnim organizacijama na serveru. Znam kako treba da izgleda dobar RP i kako da se održi dobra organizacija. Mislim da bih kao lider mogao da podignem Vagose na viši nivo i da ih učinim jakom organizacijom.
      1. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay vsine u organizaciji.
        Ne bih primao svakog, već bi svaku osobu prvo ispitao i video koliko zna o RP-u. Tako bismo imal članove koji znaju pravila i koji nece krsiti pravila servera,koji bi pomagali i donjeli dobrobit u organizaciji

• Rankovi: 1.suspend
          2.mlada nada
          3.mladji diler
          4.gheto boy
          5.grafit team
          6.grafit team lid
          7.veteran
          8.diler
          9.turfer
          10.diler team lider
          11.Turf team lider
          12.Leader
          13.El Patron
        HVALA NA CITANJU.SRECNO OSTALIM KANDIDATIMA!!!!

Aleksa Borge

EMS on top
Player
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Los Santos Vagos koji će se održati u petak 24.10.2025. sa početkom u 18h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom