Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
52185
Players nickname
Makanidja Fourtwenty
Administrators nickname
Napal Fedorov
Date
Oct 27, 2025
Time
3:04
Proofs
X

Uka Kameni

Player
Player
Dobar dan i postovanje admin timu. 27.10.2025 u 3:04 ujutru in-game vreme, sam dobio ban od anti cita za #1010. Bio sam pretvoren u svinju zbog noci vestica i spamao sam tipku R na tastaturi i u trenutku kad sam se pretvorio nazad u coveka pretisnuo sam tipku na fast slotu gde mi stoji revolver, quick switchao sam slucajno na rev i udario prijatelja iz fema u glavu revom, te me u tom trenutku odmah izbacio anti cheat. Na zalost nemam POV od te situacije. Instant replay mi nije upaljen zbog problema sa manjkom memorije..
Stvarno mi je zao sta se desilo jer nikad nisam koristio citove i nisam hteo da naskodim serveru ni na jedan nacin jer jako uzivam u ovom serveru. Zamoli bih vas da mi date jos jednu sansu jer mi stvarno nije bila namera da bilo sta lose uradim.Obecavam da ovakva greska se ne bi ponovila ni jednom vise i da cu aktivirati instant replay u buducnosti ako mi date sansu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom