gg

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sramota zensko kacis auuu druze al si prso ti posteno
Kao prvo da ti ja kazem nije tebi to rekla kao drugo povuci pov kao trece nije namjerno to rekla moj iskren savjet povuci pov da se ne pravi probleme
DRIP DRIPKao prvo da ti ja kazem nije tebi to rekla kao drugo povuci pov kao trece nije namjerno to rekla moj iskren savjet povuci pov da se ne pravi probleme
Povuci nije to tebi rekla nije ona takva poznajem je aj brate povuci to evo kad te ja molimDRIP DRIP
Kao 4 iznervirala se zbog toga sto te nije mogla odvesti jer joj se zbagalo nesto i zbog toga se iznervirala a tebi nije rekla toliko
znaci psuje server..... ovo je stvarno sramota i treba biti strogo sankcionisano.Kao 4 iznervirala se zbog toga sto te nije mogla odvesti jer joj se zbagalo nesto i zbog toga se iznervirala a tebi nije rekla toliko
Macak spusti lopticu malo... Nije tebi rekla sigurno jer je znam, a i dosta se puta zna desit da igrica zabode i nesto ne mozes uraditi pa se neko i iznervira.... Naravno pokazujes ti sam kakav si cim kacis zensko
a dzaba mu pises kad nece da povuce a zamolio sam ga a jos mi govori kako sam ja kacio njegove neke drugove i veli mi jos ti si moje drugove kacio ja sam tvoju drugaricu okacioMacak spusti lopticu malo... Nije tebi rekla sigurno jer je znam, a i dosta se puta zna desit da igrica zabode i nesto ne mozes uraditi pa se neko i iznervira.... Naravno pokazujes ti sam kakav si cim kacis zensko
Dobro i kazu nije bolest sve sto boli neki ljudi misle da mogu nesto al ne mogu... Molim admina koji bude gledao zalbu nek dobro pogleda i zakljuci jer se ovde ocigledno radilo o bug u igrici i da se drugarica iznervirala ja prvi kad se iznerviram nesto opsujem ali ne mislim nikom lose tako da i ovaj momak sto kacio vjerujem da prvi to radia dzaba mu pises kad nece da povuce a zamolio sam ga a jos mi govori kako sam ja kacio njegove neke drugove i veli mi jos ti si moje drugove kacio ja sam tvoju drugaricu okacio
Isto ali oni misle da smo njima rekli pa se nadju kao uvrijedjeni pogledam moju zalbu kolegaDobro i kazu nije bolest sve sto boli neki ljudi misle da mogu nesto al ne mogu... Molim admina koji bude gledao zalbu nek dobro pogleda i zakljuci jer se ovde ocigledno radilo o bug u igrici i da se drugarica iznervirala ja prvi kad se iznerviram nesto opsujem ali ne mislim nikom lose tako da i ovaj momak sto kacio vjerujem da prvi to radi
Drug polako disi malo sta si se uzrujao tolikoALO BRE ZALBA OSTAJE PONAVLJAM
Ma kakva pozotiva vidi ti se da si uzrujan i da si nervozanma ne brini se drug samo lagano pozitiva