Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42673
Players nickname
Urke London
Suspect ID
53545
Date of violation
Oct 29, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/vQYmoJ9v0FU?si=I6nJd4iQ8qdtuJiZ

Senticmilos45

Player
Player
okaci pov od pocetka 100x puta me udarao i obarao na zemlju skinuo mi sve HP i poceo da bezi kao sto se VIDI NA POCETAK POV-A zato sam reko " jos jednom tako obaraj " . Neka dostavi ceo minut pov sta je uradio i zasto sam ja uzvratio paljbu.

Last edited:

ZELJKO DRIP

Player
Player
okaci pov od pocetka 100x puta me udarao i obarao na zemlju skinuo mi sve HP i poceo da bezi kao sto se VIDI NA POCETAK POV-A zato sam reko " jos jednom tako obaraj " . Neka dostavi ceo minut pov sta je uradio i zasto sam ja uzvratio paljbu.
Sve to stoji ali dzaba njegov pov od pocetka jad si ga ti ubio u zelenu travu

ZELJKO DRIP

Player
Player
Ne mesaj se u tudja posla,off-topic komentari da budu kaznjeni momentalno. Nek' dostavi pov sta je sve radio 30sek ranije
U sto smo nervozni pa ti si samo trebo da odes od otale a ne da dodjes do njega i da ga ubijes u zelenu zonu al aj okej

Last edited:

ZELJKO DRIP

Player
Player
Nisam mogao da odem jer me decko 1000x puta obarao na zemlju(vrv radi u org) pov od 20sek je prekratak
Okej sve 5 ali kad je on otisao od tebe nisi trebo da dolazis do njega i da ga ubijas u zelenu tracu trebo si ga samo proci nebi nista od toga bilo

Senticmilos45

Player
Player
Druze ne mesaj se,toliko ti je dosadno da ovde radis off-topic i branis.. Nek' dostavi pov od pocetka i sve 5.

ZELJKO DRIP

Player
Player
Decko letis iz PD mozes da se oprostis sa sudbinom
Ne bitno to jel on u pd fibu sahp ng ili gov on je napravio gresku sto te je ubio u zelenoj travi samo je trebo da ode al on se napravi pametan dodje i ubije te sta da se radi tu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom