Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
204043
Players nickname
Djomla Boss
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Oct 29, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1169422/

Vitee

Player
Player
Pre svega zelim da kazem da je djomla boss 6653 moj dobri drug iz irl za kojim se druzim vec evo 13 godina i da je ovo zaista cista korupcija od strane Nika jer je djomla igrac koji se od pocetka zvao nesto u veci sa imenom djomla dal je to bilo djomla boss/armani/bos/armanii ili tako vec nesto ili mladen radovanovic ali sad je na njegovom nalogu u poslednje 2 nedelje nisam siguran tacan datum promenjen Mail/Sifra/2FA kao i ime u Haucky Fraud. Prvo sto je ime sumljivo ime naloga da se promeni na ime nemackog cheatera i onda jos sto nalog nema ing playtime dovoljan kako bi postao ista. Raspitao sam se po serveru i dobio sam informaciju da je on cak i platio pravim parama fam lvl 4 od nekog igraca po imenu Vite Vespuci | 63366 mislim da je. Ja sam bio u skoli pre oko nedelju dana i mene djomla zove na telefon i kaze da mu je sve sa kompjutera ukradeno, haucky fraud mu je poslao file u kome je bio virus koji povlaci informacije sa kompjkutera. Djomli su ikradeni svi nalozi vezani za igrice od supercell pa do epica i steama. Takodje ako bi se lepse pogledalo djomla ima svoj forum nalog koji se zove Djomla boss koji je njegov jedini forum nalog a onda je ovaj haucky napravio svoj nalog i pokusao da zajebe admine sto mu je i uspelo, moguce da je greska u pregledu sistema ali zaista bih da se ovo sve detaljno pregleda jer moj drug djomla samo zeli da opet igra grand.
Razlog sto on nije pisao je to sto mu je sve ukradeno pa cak i pristup mail-u.

bibi

Player
Player
Kao prvo igrac vite vespuci | 63366 nije prodao fam irl parama nego je taj igrac vite vespuci trebao dobiti pare od fama kada bi ga bivsi lider spico besnilo | 62167 prodao trebao je dobiti 15 mil kada bi fam bio prodan jel je igrac vite mu bio desna ruka u fsmiliji a posto igrac spico je quito grand da pocasti svoju desnu ruku mu je htio dat pare no jednog dana igrac haucky fraud se javio i rekao da hoce kupit fam igrac vite je rekao da to nije problem i da ce mu prodat fam za 10 mil i tako je i bilo hvala.
A i ja imam 14 nejdem ni u srednju mamu i tatu nemam odakle meni kartica na kojoj bi primio irl pare

bibi

Player
Player
e i da jos nesto pogledajte malo bolje ovaj forum nalog jel kosto znate moj twink je bio 77829 a main 63366 i jednog dana otprilike 1 mjesec hocu uc na twink i napisem tocnu lozinku koja je originalna koju sam ja napravio i vidim da nece gledam trazim i vidim da 77829 napisao admin aplikaciju i shvatio sam sta se dogodilo molio bih da se igrac kazni i da se temeljno profveri

Status
Not open for further replies.
Top Bottom