Postovana Administracijo, blokiran sam na 30 dana zbog irl pretnje u PRIME CHATU ,ja se izvinjavam ali nije mi bila namera da to stvarno i uradim u irl nego sam mislio u igrici da se nadjemo doticni i ja u opasnom podruciju red zoni i da se ispucamo,posto sam napisao "memo dodji klosaru kad izadjem iz zatvora da ti glavu razvalim npciu mislio sam na to da ne ume da se puca,a danima mi narucuju ubistvo na darknetu kiki alberta i memo alberta ,neznam iz kojih razloga.
MISLIO SAM U INGAME CLUB CHAT NISAM ZNAO DA JE TAJ PRIME CHAT TOLIKO STROG,ZAPRAVO U TOM CHATU NEZNA SE DAL SE OBRTITI OCC ILI IC.
Izvinjavam se jos jednom ali nisam mislio nista lose u tome da nekog povredim u irl taman posla ja nisam nasilnik imam 30 godina imam zivot porodicu i nije mi namera nikome da pretim,imam i prijatelje svoje u igrici Familiju koju drzim i biznise nebi voleo da to sve izgubim.
Jako sam se iznenadio ovom blokiranju na 30 dana od strane Postovane Administracije.
Jos jednom se izvinjavam hvala vam na razumevanju,ocekujem vas odgovor!
Ako treba za unban pristajem na moneywipe
Hvala jos jendom!
MISLIO SAM U INGAME CLUB CHAT NISAM ZNAO DA JE TAJ PRIME CHAT TOLIKO STROG,ZAPRAVO U TOM CHATU NEZNA SE DAL SE OBRTITI OCC ILI IC.
Izvinjavam se jos jednom ali nisam mislio nista lose u tome da nekog povredim u irl taman posla ja nisam nasilnik imam 30 godina imam zivot porodicu i nije mi namera nikome da pretim,imam i prijatelje svoje u igrici Familiju koju drzim i biznise nebi voleo da to sve izgubim.
Jako sam se iznenadio ovom blokiranju na 30 dana od strane Postovane Administracije.
Jos jednom se izvinjavam hvala vam na razumevanju,ocekujem vas odgovor!
Ako treba za unban pristajem na moneywipe
Hvala jos jendom!