Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed MASS RULE BREAK|Familija yakuza

Your ID
82009
Players nickname
madara
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 4, 2025
Time of violation
12:40
Proofs
https://youtu.be/jdpd9fUhj08

Shazy

Player
Player
Pozdrav draga administracijo igrali smo sferu protiv familije yakuze ja sam iz zabave ispucao jednog lika njihovog van zone i mene je cela familija yakuza krenula pucati van kruga zamolio bih da se pov pregleda od tog igraca i da se vidi da ostatak puca i da se familija kazni i da debelom brandi ispadnu zubi;).

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtevam da ID 64209 dostavi svoj POV trenutka kada je ubio ID 82009 na Sferi u 16:32 , 01.11.2025

Rok za dostavu je 12h

Svaki naredni OffTop komentar će biti kažnjen!​

Josifer Willson

Player
Player

postovana micka mic ovo je moj pov nazalost nemam pov od kako sam ubio igraca sa id: 82009 zato sto sam upalio pov od kako sam uso u krug pre toga 10 sec on je prvi poceo rafal na mene ja nisam nista uradio a sto se tice pova ne bi trebalo da trazite pov zato sto je potrebno snimati sve zute krugove a ne izvan njih sa postovanjem.

Last edited:

Josifer Willson

Player
Player
postovana micka mic ovo je moj pov nazalost nemam pov od kako sam ubio igraca sa id: 82009 zato sto sam upalio pov od kako sam uso u krug pre toga 10 sec on je prvi poceo rafal na mene ja nisam nista uradio a sto se tice pova ne bi trebalo da trazite pov zato sto je potrebno snimati sve zute krugove a ne izvan njih sa postovanjem.

Shazy

Player
Player

banati za p.d 1.7 odma

Top Bottom